Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik een autoradio op mijn Volkswagen Passat installeren?

Je bent het zat om naar cassettes te luisteren en alleen maar van de radio te kunnen genieten, terwijl je telefoon vol staat met je favoriete muziekbestand, maar je hebt geen 3.5 mm- of usb-poort op je autoradio, dus je kunt’ niet met volle teugen genieten van uw autoritten… Dat is precies waarom we deze inhoud hebben geschreven en gepubliceerd om u te helpen, want nu gaat u erachter komen hoe je een autoradio op je Volkswagen Passat monteert . Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe we de oude autoradio kunnen verwijderen, vervolgens hoe we een autoradio op Volkswagen Passat kunnen installeren en tot slot hoe we deze kunnen aansluiten.

Hoe de autoradio op Volkswagen Passat te installeren : De oude autoradio verwijderen

Voordat we aan de serieuze zaak beginnen hoe je een autoradio op je Volkswagen Passat installeert , er is één fundamentele stap, verwijder de audioset die je momenteel in je auto hebt. Er zijn twee scenario’s, of je hebt een originele autoradio, of je hebt een universele set. Denk er altijd aan om de negatieve draad van de batterij te verwijderen voordat u begint met uitnemen om elk risico op kortsluiting of elektrocutie te voorkomen. Zodra dit is uitgevoerd, volgen hier de twee oplossingen, afhankelijk van de stereo waarmee uw Volkswagen Passat is uitgerust:

  • Originele autoradio:

    In dit geval zult u geduld moeten hebben, meestal is het eenvoudig om klemmen in de 4 gaten in de hoeken van de autoradio te gebruiken om deze te verwijderen. Maar op sommige specifieke modellen van bepaalde jaren is dit proces niet voldoende om de oude autoradio van uw Volkswagen Passat te verwijderen. In feite moet u bepaalde auto-onderdelen van de middenconsole verwijderen om toegang te krijgen tot de autoradio zelf. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u een schroevendraaier gebruiken om de plastic afdekkingen die in de weg zitten te verwijderen. Als je eenmaal toegang hebt tot het station, vergeet dan niet om alle verbindingen te verbreken.

  • Aftermarket radio:

    In deze omstandigheid is de techniek veel eenvoudiger, u hoeft alleen de uittrekklemmen te gebruiken en op de 4 hoeken van uw station te drukken om het uit zijn plaats te laten komen. Zodra deze stap is uitgevoerd, vergeet dan niet om de stekker uit het stopcontact te halen en het metalen frame te verwijderen dat het in de inkeping van de middenconsole ondersteunt. Dat is alles, u bent klaar met het demonteren van uw oude autoradio, u hoeft alleen nog maar de nieuwe te installeren!

Hoe installeer je een autoradio op je Volkswagen Passat : De autoradio monteren en aansluiten

Laten we naar het belangrijkste deel voor jou gaan, hoe je een autoradio op je Volkswagen Passat installeert . Neem voordat u begint de tijd om de geschiktheid van uw auto en autoradio te onderzoeken en de installatie-informatie te lezen, die u mogelijk specifieke aanbevelingen kan geven.

Hier zijn de verschillende acties die betrokken zijn bij het installeren van een aftermarket autoradio. Plaats eerst het metalen frame dat bij uw nieuwe autoradio is geleverd, dit frame heeft de functie om uw autoradio op zijn plaats te houden op uw Volkswagen Passat. Vergeet niet om de vergrendelingslipjes aan weerszijden van het frame in te drukken zodra deze is geplaatst. Zodra deze stap is uitgevoerd, moet u de drie stekkers van uw autoradio, twee ISO-connectoren voor voeding en geluidsoverdracht aansluiten op de luidsprekers van uw Volkswagen Passat en vervolgens de radioantenne-aansluiting. Voor dat laatste heb je op sommige modellen mogelijk een adapter nodig om hem van mannelijk naar vrouwelijk te transformeren om hem aan te passen aan de aansluiting van je nieuwe radio. Tot slot hoeft u alleen nog maar uw autoradio in het metalen frame te duwen, hem op zijn plaats te klikken en het meegeleverde kunststof of metalen frame op zijn contour te plaatsen. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een autoradio op Volkswagen Passat installeert, vergeet niet te controleren of de radio is ingeschakeld, of het geluid werkt en dat je de radio opneemt en klaar bent om te genieten van je nieuwe autoradio. Als u andere problemen heeft of meer wilt weten over uw auto, twijfel dan niet en bezoek onze pagina die eraan gewijd is.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat te raadplegen.

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen Passat, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector