Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik een Volkswagen Polo met 2 zitplaatsen ombouwen tot een 5-zit?

U bent waarschijnlijk op het punt om uw eerste auto te kopen, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet echt voor welk model u moet kiezen. Tijdens uw onderzoek naar uw gebruikte auto bent u er waarschijnlijk achter gekomen dat de Volkswagen Polo van «bedrijven» goedkoper is in aanschaf en een aantrekkelijke optie lijkt. Desalniettemin heeft deze Volkswagen Polo maar 2 zitplaatsen en zal daarom een ​​transformatie nodig zijn om u ervan te laten genieten als een klassieke auto. We gaan het in deze inhoud ontdekken hoe je een 2-persoons Volkswagen Polo ombouwt tot een 5-persoons , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een samenvatting maken van de belangrijkste stappen die moeten worden ondernomen, vervolgens zullen we ontdekken wat de wijzigingen zijn die aan het voertuig moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen die moeten worden ondernomen om de ombouw van uw Volkswagen Polo-bedrijf tot een vijfzitter te voltooien.

De belangrijkste stappen om een ​​Volkswagen Polo 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Volkswagen Polo-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Monteer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming aan bij de producent
 • Neem zijn Volkswagen Polo mee naar de technische keuring om de wijzigingen te laten valideren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Breng uw verzekeringsmaatschappij op de hoogte van de wijziging in de auto.
Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Volkswagen Polo te verhelpen?

Aanpassingen aan de auto om een ​​Volkswagen Polo 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

We zullen daarom beginnen met onze inhoud over de transformatie van een Volkswagen Polo 2-zitter in een 5-zitter met de aanpassingen die rechtstreeks aan het voertuig moeten worden gedaan om het als een Volkswagen Polo 5-zitter te laten herkennen.

Zet zijn Volkswagen Polo helemaal alleen om in 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces alleen wilt doen, moet u weten dat het moeilijk zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van het zogenaamde «bedrijf» / commerciële Volkswagen Polo alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een bezoek aan het voertuig door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om uw Volkswagen Polo om te toveren tot een 5-zits (gordels / stoelen)
 • Stel de set op zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het handiger om een ​​beroep te doen op een erkende autotechnicus die deze handelingen zal uitvoeren in overeenstemming met de vereisten van de fabrikant.

Als u nog steeds de conversie van uw nieuwe Volkswagen Polo zelf wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te vinden en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de conversie door een specialist uitvoeren

Als u uw Volkswagen Polo 2-zitter bij een specialist wilt ombouwen tot een 5-zitter, heeft u de eenvoudigste beslissing genomen. Inderdaad, hij heeft een veel eenvoudigere toegang tot de onderdelencatalogus en kan u het conformiteitscertificaat bezorgen en stelt u in staat om de volgende stappen uit te voeren zonder enige vrees.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Polo 6, wat te doen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Volkswagen Polo om te bouwen tot 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben doorlopen bij de transformatie van een Volkswagen Polo 2-seater in een 5-seater, gaan we nu de administratieve actie op ons nemen.

De verschillende uit te voeren stappen om de Volkswagen Polo 2 plaatsen als 5 plaatsen te laten autoriseren

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Volkswagen Polo om te bouwen tot 5 zitplaatsen ..:

 • Na de aangebrachte wijzigingen aan uw Volkswagen Polo, heeft u een maand de tijd om de registratie van uw auto te wijzigen , dus het is van vitaal belang om alle stappen redelijk snel te volgen.
 • Je moet het voertuig meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng het voertuig naar de mijn zodat ze kunnen bevestigen dat het aantal stoelen in uw Volkswagen Polo li> gewijzigd is
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de ombouw van een Volkswagen Polointo 5 plaatsen

Tot slot het laatste deel, om u een goed idee te geven van de prijs die de doorgang van een Volkswagen Polo 2 stoelen naar 5 stoelen kan vertegenwoordigen, is het noodzakelijk om te weten dat een kit stoelen plus installatie u gemiddeld 2500 tot 3500 kost bij een dealer euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en het nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Volkswagen Polo-bedrijf of commercial koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe open je de Volkswagen Polo kofferbak van binnenuit?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector