Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS op mijn Volkswagen Transporter 4 updaten?

Met bepaalde opties op onze voertuigen profiteert u van serieus rijcomfort! Als u een GPS in uw motorvoertuig heeft ingebouwd, kunt u in feite gecentreerd op de weg blijven terwijl u zonder complicaties naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet regelmatig verandert, is het daarom essentieel om de GPS van uw Volkswagen Transporter 4 . te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Transporter te updaten 4 .

Hoe werkt GPS aan boord in een Volkswagen Transporter 4

In dit deel zullen we zien hoe de GPS van een Volkswagen Transporter 4 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een mobiele telefoon-GPS of een TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het direct in het dashboard van uw Volkswagen Transporter 4 is ingebouwd, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw luidsprekers, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers verandert zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Transporter 4 ?

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Transporter 4

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Volkswagen Transporter 4 . update , we zullen vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS illustreren die er zijn voor een Volkswagen Transporter 4, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn aangesloten op een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Transporter 4?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest op gebrand bent, hoe update je de GPS van je Volkswagen Transporter 4? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Transporter 4

De oude GPS systemen aanwezig op de Volkswagen Transporter 4 tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een specifieke software voor het merk en de methode om deze GPS op een Volkswagen Transporter 4 te updaten is om naar de autodealer te gaan wie het zal beheren, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

De GPS van Volkswagen Transporter 4 updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Transporter 4’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Wil je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter 4, ga dan naar onze Volkswagen Transporter 4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector