Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS op mijn Volkswagen Transporter 5 updaten?

Bepaalde eigenschappen van onze voertuigen stellen u in staat om te profiteren van aanzienlijk rijcomfort! Met een GPS in uw motorvoertuig kunt u inderdaad gecentreerd op de weg blijven, hoewel u zonder problemen naar een onbekende plaats rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het noodzakelijk om de GPS van uw Volkswagen Transporter 5 . te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede, hoe de GPS van een Volkswagen Transporter te updaten 5 .

Hoe werkt GPS aan boord in een Volkswagen Transporter 5

In dit deel zullen we zien hoe de GPS van een Volkswagen Transporter 5 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het direct in het dashboard van uw Volkswagen Transporter 5 is opgenomen, maakt het onmogelijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op je geluidssysteem, kan het gekoppeld worden aan muziek en gebeurt het alleen wanneer je de richting vervangt, waardoor het risico dat je van de koers raakt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe de accu van mijn Volkswagen Transporter 4 loskoppelen?

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Transporter 5

Nadat u de positieve aspecten hebt ontdekt en voordat u deze heeft uitgewerkt hoe u de GPS van uw Volkswagen Transporter 5 . update , zullen we vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS uitleggen die er zijn voor een Volkswagen Transporter 5, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn aangesloten op een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Transporter 5?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar uitkijkt, hoe update je de GPS van je Volkswagen Transporter 5? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Transporter 5

De oude GPS-systemen die tot de jaren 5/2000 op de Volkswagen Transporter 2005 werden gevonden, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de methode om deze GPS op een Volkswagen Transporter 5 te updaten is om naar de autodealer te gaan wie het voor elkaar krijgt, meestal voor 50 euro.

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Volkswagen Transporter 6, wat te doen?

De GPS van Volkswagen Transporter 5 updaten via SD of USB

Dit soort gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Transporter 5’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Transporter 5, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector