Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS op mijn Volkswagen Transporter 6 updaten?

Met bepaalde opties op onze wagens profiteert u van een hoog rijcomfort! Met een ingebouwde GPS in uw auto kunt u inderdaad gecentreerd op de weg blijven, hoewel u zonder problemen naar een onbekende plaats rijdt. Toch verandert het wegennet voortdurend, het is dus noodzakelijk om de GPS van uw Volkswagen Transporter 6 . te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede: hoe de GPS van een Volkswagen Transporter te updaten 6 .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen Transporter 6

In dit deel zullen we leren hoe de GPS van een Volkswagen Transporter 6 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volkswagen Transporter 6 is ingebouwd, maakt het moeilijk om de GPS uit uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan uw geluidssysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u van richting verandert, wat het risico beperkt dat u van koers verandert.
Weiterlesen:
Hoe foutcode op Volkswagen Transporter 6 lezen?

Het verschillende soort GPS voor Volkswagen Transporter 6

Nadat je de positieve aspecten hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Volkswagen Transporter 6 . update , we zullen vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die er zijn voor een Volkswagen Transporter 6, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen Transporter 6?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe update je de GPS van je Volkswagen Transporter 6? Om dit te doen, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen Transporter 6

De oude GPS-systemen aanwezig op de Volkswagen Transporter 6 tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Volkswagen Transporter 6 bij te werken is om naar de autodealer te gaan wie het afhandelt, meestal voor 50 euro.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Transporter 4 trekt naar rechts, wat te doen?

De GPS van Volkswagen Transporter 6 updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen Transporter 6’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 6, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 6 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector