Automakeover.nl

Garage
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn Toyota C-hr?

Bepaalde kenmerken van onze auto’s zorgen ervoor dat u profiteert van een hoog rijcomfort! Het is duidelijk dat als u een GPS in uw auto heeft ingebouwd, u zonder complicaties gecentreerd op de weg kunt blijven terwijl u naar een onbekende plaats rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom van vitaal belang om de GPS van uw Toyota C-hr . bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen, en ten tweede, hoe de GPS van een Toyota C-hr . te updaten .

Hoe werkt GPS aan boord in een Toyota C-hr

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Toyota C-hr werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Toyota C-hr is ingebouwd, maakt het onmogelijk om de GPS van uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan je speakers kan het gekoppeld worden aan muziek en gebeurt het alleen als je de richting vervangt, waardoor het risico dat je van de koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Toyota C-hr motor rammelt als hij koud is

Het andere soort GPS voor Toyota C-hr

Nadat u de voordelen hebt gezien en voordat u de details heeft besproken hoe de GPS van uw Toyota C-hr . te updaten , we zullen snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS samenvatten die er zijn voor een Toyota C-hr, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn aangesloten op een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch heel eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en handig in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Toyota C-hr?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Toyota C-hr updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Toyota C-hr

De oude GPS-systemen die tot de jaren 2000/2005 op de Toyota C-hr zaten, deze GPS gebruiken specifieke software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Toyota C-hr te updaten is om naar de dealer te gaan wie het afhandelt, voor 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Toyota C-hr?

Updaten van de GPS van Toyota C-hr via SD of USB

Dit type gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Toyota C-hr’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Om meer tips over de Toyota C-hr te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Toyota C-hr.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector