Automakeover.nl

Garage
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn Volkswagen T-roc?

Bepaalde eigenschappen van onze auto’s laten u profiteren van aanzienlijk rijcomfort! Met een GPS in uw motorvoertuig kunt u zich zonder problemen volledig op de weg concentreren terwijl u naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet vaak in ontwikkeling is, is het daarom belangrijk om de GPS van uw Volkswagen T-roc te updaten , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede, hoe de GPS van een Volkswagen T-roc te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Volkswagen T-roc

In deze sectie zullen we ontdekken hoe de GPS van een Volkswagen T-roc werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Volkswagen T-roc is opgenomen, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, afhankelijk van het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen T-roc blijft branden, wat te doen?

De verschillende soorten GPS voor Volkswagen T-roc

Nadat je de voordelen hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe update je de GPS van je Volkswagen T-roc , zullen we snel de verschillende soorten ingebouwde GPS beschrijven die er zijn voor een Volkswagen T-roc, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Volkswagen T-roc?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar op zoek bent, hoe update je de gps van je Volkswagen T-roc? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Volkswagen T-roc

De oude GPS systemen aanwezig op de Volkswagen T-roc tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een specifieke software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Volkswagen T-roc te updaten is om naar de autodealer te gaan wie er voor zorgt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen T-roc?

Updaten van de GPS van Volkswagen T-roc via SD of USB

Dit soort GPS komt het meest voor bij auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE navigation» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens over te zetten naar een USB-sleutel of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en doe de update rechtstreeks via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Volkswagen T-roc’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, u hoeft dus geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Voor meer tips over de Volkswagen T-roc kunt u een kijkje nemen in de categorie Volkswagen T-roc.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector