Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn volvo v40?

Bepaalde functies van onze auto’s laten u profiteren van serieus rijcomfort! Door een GPS in uw motorvoertuig te hebben, kunt u zich zonder problemen volledig op de weg concentreren terwijl u naar een onbekende plaats rijdt. Hoewel het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom belangrijk om de GPS van uw volvo v40 . bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede, hoe de GPS van een volvo v40 te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een volvo v40

In dit deel zullen we zien hoe de GPS van een volvo v40 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een mobiele telefoon-GPS of een TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw volvo v40 is opgenomen, maakt het onmogelijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Aangesloten op je speakers, kan hij gekoppeld worden aan muziek en gebeurt alleen als je van richting verandert, waardoor het risico dat je van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
volvo v40 die alleen versnelt

Het verschillende soort GPS voor volvo v40

Nadat je de profs hebt gezien en voordat je details hebt gegeven hoe u de GPS van uw volvo v40 kunt updaten , zullen we vrij snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS uitleggen die er zijn voor een volvo v40, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben inclusief Android of Apple, deze systemen zijn autonoom en je gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer reactief en gemakkelijk te gebruiken.

Hoe update ik de GPS op een volvo v40?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest naar uitkijkt, hoe update je de gps van je volvo v40? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op volvo v40

De oude GPS-systemen aanwezig op de volvo v40 tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de methode om deze GPS op een volvo v40 te updaten is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op volvo v40

De GPS van de volvo v40 updaten via SD of USB

Dit soort gps is het meest basaal op auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste autobedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens over te brengen naar een USB-sleutel of SD-kaart op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente volvo v40’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates te maken. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Kijk voor meer tips over de volvo v40 in de categorie volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector