Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn volvo xc70?

Bepaalde opties op onze auto’s laten u genieten van serieus rijcomfort! Sterker nog, met een ingebouwde GPS in uw motorvoertuig kunt u zich volledig op de weg concentreren terwijl u naar een onbekende bestemming rijdt zonder enige complicaties. Ondanks dat het wegennet continu in ontwikkeling is, is het daarom belangrijk om de GPS van uw volvo xc70 . bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een volvo xc70 te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een volvo xc70

In dit deel gaan we zien hoe de GPS van een volvo xc70 werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw volvo xc70 is ingebouwd, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het wordt vaak, in overeenstemming met het jaar, bevestigd aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en dus veiliger kunt rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Aangesloten op uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het alleen op als u van richting verandert, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe luidsprekers op volvo xc70 te veranderen?

De verschillende soorten GPS voor volvo xc70

Nadat u de positieve aspecten hebt ontdekt en voordat u deze heeft uitgewerkt hoe u de GPS van uw volvo xc70 kunt updaten , zullen we snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS uitleggen die er zijn voor een volvo xc70, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn aangesloten op een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gemakkelijk te gebruiken.

Hoe update ik de GPS op een volvo xc70?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest op gebrand bent, hoe update je de gps van je volvo xc70? Om dit te doen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op volvo xc70

De oude GPS-systemen die tot de jaren 70/2000 op de volvo xc2005 zaten, deze GPS gebruiken specifieke software voor het merk en de techniek om deze GPS op een volvo xc70 te updaten is om naar de dealer te gaan wie het zal beheren, voor een 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de volvo xc70?

De GPS van de volvo xc70 updaten via SD of USB

Dit type GPS is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE navigation» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens over te zetten naar een USB-sleutel of SD-kaart op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en doe de update rechtstreeks via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente volvo xc70’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates te maken. U kunt uw GPS met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de volvo xc70, aarzel dan niet om onze categorie volvo xc70 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector