Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik het lampje van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter vervangen?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of voor uw portemonnee, het is van fundamenteel belang ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. De waarheid is dat gloeilampen auto-onderdelen slijten die onvermijdelijk met de tijd zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw koplampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt over: hoe u het lampje van het dimlicht op uw Volkswagen Transporter vervangt, we hebben de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar de keuze van de dimlichtlamp voor uw auto en ten tweede hoe u de dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter vervangt.

Hoe kies ik de dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter?

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de keuze van dimlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter, heeft u waarschijnlijk uw set reservelampen al in het dashboardkastje van uw auto. Het kan echter zijn dat u uw reservelamp al hebt gebruikt en geen complete set wilt kopen. Of misschien wilt u het vermogen van uw koplampen verbeteren en dus een zuinigere lamp kiezen. Als we het hebben over dimlichtlampen op uw Volkswagen Transporter, we hebben het ook over H7 bollen, dit is eigenlijk de «technische» naam van deze lamp. Hier zijn de verschillende soorten bollen die beschikbaar zijn en hun voordelen:

 • Halogeen dimlicht Volkswagen Transporter: Deze eerste soort lamp heeft verschillende voordelen, ze zijn geschikt voor alle budgetten omdat ze de meest toegankelijke lampen zijn. Halogeendimlichtlampen voor uw auto hebben het voordeel dat ze een krachtige en nauwkeurige lichtbundel hebben, maar hebben meestal de neiging om een ​​geel licht te produceren dat de ogen vrij snel vermoeid maakt. Bovendien hebben ze een beperkte levensduur en kunnen ze vrij snel zonder reden doorbranden.
 • Xenon dimlichtlamp:

  Het dimlicht van uw Volkswagen Transporter omwisselen voor Xenon is de keuze in het middensegment. In werkelijkheid zal het u een vermogen en een witte kleur geven die dicht bij LED-verlichting ligt, maar met betrekking tot de levensverwachting zal het tussen halogeen en xenon liggen. Idem qua budget.

 • LED dimlicht lamp:

  Door de dimlichtlamp van uw auto te vervangen door LED, zullen er verschillende interesses zijn om over te stappen op dit soort technologie voor automobilisten. In feite zal een LED-lamp in de eerste plaats een krachtig wit licht geven dat de ogen niet vermoeit, bovendien zal het een zeer lange levensduur hebben, u kunt Volkswagen Transporter vervangen voordat u de lamp moet vervangen, om af te sluiten is het energieverbruik erg laag , zal een vergeten koplamp minder resultaat opleveren dan bij conventionele gloeilampen. Daarentegen moet u weten dat de aankoopprijs duurder zal zijn en dat u op sommige modellen een adapter nodig heeft om ze te kunnen installeren.

Hoe het dimlicht van uw Volkswagen Transporter vervangen

Laten we nu verder gaan met het gedeelte dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter, om deze lamp te vervangen, weet dat er geen 10,000 manieren zijn. In feite zullen we de paar stappen die moeten worden uitgevoerd in detail beschrijven, maar houd er rekening mee dat in sommige jaren of afwerkingen de toegang tot de dimlichtlamp op uw voertuig erg ingewikkeld kan zijn en de hulp van een specialist vereist:

 • Om een ​​dimlichtlamp op uw Volkswagen Transporter te vervangen, moet u de kap van de lamp openen.
 • Zoek het toegangsluik naar uw optische blok
 • U moet dan de toegang van deze verwijderen, dat is waar het bij sommige series ingewikkeld wordt, de toegang is in sommige gevallen complex en ruimte maken door de componenten te verwijderen die belemmeren, lijkt misschien te ingewikkeld. In de meeste gevallen is de ene kant gemakkelijk en de andere kant ingewikkelder.
 • Zodra je het luik hebt geopend, hoef je het alleen maar te openen, je oude lamp te verwijderen en de dimlichtlamp van je auto te vervangen
 • Zorg ervoor dat u alles weer op zijn plaats zet, waarbij u er rekening mee moet houden dat alles wat u hebt verplaatst, toegang heeft tot het koplampblok van uw auto

Indien nodig kunt u de procedure aan de andere kant herhalen vervang beide lampen van uw dimlichten van uw auto. Als u ook de gloeilampen van uw mistlampen voor uw Volkswagen Transporter moet vervangen, hebben we inhoudspagina’s gemaakt om u bij deze procedure te helpen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Transporter 5 aan te zetten?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector