Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Passat 7?

Het hebben van een ruime auto is prettig, je hebt een brede binnenruimte, of je nu meerdere passagiers comfortabel moet vervoeren, op vakantie moet gaan, moet verhuizen of een andere taak waarvoor interieurvolume nodig is. Toch hebben niet veel van ons het geluk om grote voertuigen te hebben, dus soms moet je de achterbank van je Volkswagen Passat 7 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze taak eenvoudig lijkt, is deze bij sommige voertuigen niet per se gebruiksvriendelijk. Om u te helpen dit proces uit te voeren, hebben we de beslissing genomen om deze inhoudspagina te schrijven om u uit te leggen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 . neerklapt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we eerst naar de veiligheidsgordelsystemen achter, vervolgens naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Passat 7 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we deze inhoudspagina door te kijken naar de Volkswagen Passat 7-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit type kenmerk is niet de meest voorkomende, maar volgens het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Passat 7 is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te controleren, kan niets minder ingewikkeld zijn, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Zodra je de openingen hebt gevonden, hoef je alleen maar eraan te trekken terwijl je tegelijkertijd de stoel naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de methode repliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank, afhankelijk van de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste methode onthuld om de achterbank van je Volkswagen Passat 7 neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Passat 8 verwijderen?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Passat 7 neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede methode. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen lokaliseren, meestal zijn het er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, moet u ze allemaal in één keer één voor één gebruiken om ze te bedienen en op de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Passat 7 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste methode die u leert hoe u de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 vrij te geven. Altijd dezelfde methodologie, u zult tegelijkertijd met de druk op de rugleuningen moeten drukken op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien leren hoe u de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 verwijdert.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Passat 8

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector