Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Passat?

Het hebben van een groot voertuig is prettig, je hebt een grotere binnenruimte, of je nu comfortabel meerdere reizigers wilt vervoeren, op pad wilt, wilt verhuizen of een andere taak hebt waarvoor binnenvolume nodig is. Niet iedereen heeft echter het geluk om grote auto’s te hebben, dus vaak moet u de achterbank van uw Volkswagen Passat neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze procedure eenvoudig lijkt, is deze bij sommige auto’s niet per se intuïtief. Om u te helpen dit proces uit te voeren, heeft ons team de beslissing genomen om deze inhoudspagina te publiceren om u te laten zien hoe je de achterbank van je Volkswagen Passat inklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te doen, zullen we eerst de gordelsystemen achteraan bekijken, dan de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Passat neer te klappen: Model met touwtje / riem

We beginnen deze inhoudspagina eerst met een blik op de Volkswagen Passat-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank met riemen of koorden neer te klappen. Dit soort systeem komt niet het meest voor, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Passat is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te onderzoeken, is niets minder moeilijk, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de kofferbak, je zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de openingen eenmaal hebt gevonden, moet je er in feite aan trekken terwijl je de rugleuning in één keer naar beneden duwt om hem neer te klappen. U moet de techniek voor elk van de stoelen of secties van uw bank repliceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste methode onthuld om de achterbank van uw Volkswagen Passat neer te klappen .

Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Volkswagen Passat 7 installeren?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Passat neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze is uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Passat neer te klappen als u knoppen heeft ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank. Deze lay-out is klassieker en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen. U zult deze knoppen moeten ontdekken, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste veiligheidsgordelclip, en eenmaal gevonden, komen ze één voor één tegelijk om ze te bedienen en de stoel naar achteren te duwen om te kantelen naar voren en klap de achterbank van uw Volkswagen Passat neer.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Passat neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste techniek die u laat zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Passat neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Passat vrij te geven. Altijd dezelfde techniek, u zult de actie moeten uitvoeren om tegelijkertijd op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw motorvoertuig nodig heeft, wilt u misschien graag leren hoe u de achterbank van uw Volkswagen Passat verwijdert .

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector