Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Polo?

Het hebben van een ruime auto is plezierig, je hebt een aanzienlijke binnenruimte, ongeacht of je gemakkelijk veel passagiers moet vervoeren, op vakantie moet, moet verhuizen of een ander project waarvoor binnenvolume nodig is. Toch hebben niet veel van ons het geluk om grote auto’s te hebben, dus af en toe moet je de achterbank van je Volkswagen Polo neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces er misschien eenvoudig uitziet, is het bij sommige auto’s niet altijd instinctief. Om u te ondersteunen bij het voltooien van deze missie, heeft ons team de beslissing genomen om dit document te maken om u te laten zien hoe je de achterbank van je Volkswagen Polo inklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de veiligheidsgordelsystemen achter, vervolgens naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo neer te klappen: Model met koord / riem

Allereerst beginnen we dit document door te kijken naar de Volkswagen Polo-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank met riemen of koorden neer te klappen. Dit type systeem is niet het meest traditionele, maar op basis van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Polo is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets eenvoudiger, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het ruggedeelte dat toegankelijk is vanuit de koffer, je zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de openingen eenmaal hebt gelokaliseerd, hoef je er alleen maar aan te trekken en tegelijkertijd de stoel naar achteren te duwen om hem neer te klappen. U moet de techniek voor elk van de stoelen of secties van uw bank reproduceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste methode onthuld om de achterbank van je Volkswagen Polo neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

De achterbank van mijn Volkswagen Polo neerklappen: knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt op verschillende soorten banken uitgevoerd. Het model met drukknop is inderdaad klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Polo neer te klappen als u knoppen hebt ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank. Deze lay-out komt vaker voor en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen vinden, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste veiligheidsgordelclip, en als u ze eenmaal gevonden heeft, komt u ze één voor één tegelijk om ze te bedienen en tegen de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Polo neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo neer te klappen: Trekknopmodel op zitniveau

Tot slot, de laatste techniek die u zal vertellen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Polo vrij te geven. Altijd dezelfde techniek, u zult de actie moeten uitvoeren om tegelijkertijd op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, overweegt u misschien om te leren hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo kunt verwijderen.

Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Polo 6

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo in de categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector