Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Touran 2 ?

Het hebben van een ruime auto is bevredigend, je hebt een aanzienlijke binnenruimte, ongeacht of je gemakkelijk veel passagiers wilt vervoeren, de weg op wilt gaan, wilt verhuizen of welke andere handeling dan ook waarvoor interieurvolume nodig is. Maar niet iedereen heeft het geluk om grote auto’s te hebben, dus vaak moet je de achterbank van je Volkswagen Touran 2 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces misschien eenvoudig lijkt, is het bij sommige auto’s niet altijd instinctief. Om u te ondersteunen bij het uitvoeren van deze taak, heeft ons team besloten om de inhoud van dit artikel te publiceren om aan u te onthullen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 neerklapt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de gordelsystemen achteraan bekijken, dan de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Touran 2 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Eerst beginnen we de inhoud van dit artikel door te kijken naar de Volkswagen Touran 2-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit soort systeem komt niet het meest voor, maar op basis van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Touran 2 kan het zijn dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te controleren, kan niets minder ingewikkeld zijn, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt ontdekt, hoef je er alleen maar aan te trekken terwijl je tegelijkertijd de stoel naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de methode repliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank, afhankelijk van de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste mogelijkheid ontdekt om de achterbank van je Volkswagen Touran 2 neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Touran 3 uitschakelen?

Hoe de achterbank neer te klappen van mijn Volkswagen Touran 2: Knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. Het drukknopmodel is inderdaad meer klassiek, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen identificeren, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze allemaal tegelijk, één voor één, om ze te bedienen en de stoel naar achteren te duwen om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Touran 2 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Ten slotte, de laatste techniek die u leert hoe u de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 vrij te geven. Altijd dezelfde methode, u zult de actie moeten uitvoeren om in één keer op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien graag ontdekken hoe u de achterbank van uw Volkswagen Touran 2 verwijdert.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Touran 2 ?

Mocht je nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touran 2, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 2 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector