Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Touran 3 ?

Het hebben van een ruime auto is leuk, je hebt een behoorlijke binnenruimte, ongeacht of je gemakkelijk veel reizigers wilt vervoeren, op vakantie wilt gaan, verhuizen of een andere actie waarvoor interieurvolume nodig is. Niet veel van ons hebben echter het geluk grote auto’s te hebben, dus af en toe moet je de achterbank van je Volkswagen Touran 3 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze procedure misschien eenvoudig lijkt, is deze bij sommige auto’s niet altijd gebruiksvriendelijk. Om u te helpen deze taak te volbrengen, heeft ons team besloten dit artikel te publiceren om u uitleg te geven hoe u de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we eerst naar de veiligheidsgordelsystemen achter, vervolgens naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Touran 3 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we dit artikel met een blik op de Volkswagen Touran 3 modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank neer te klappen met spanbanden of touwtjes. Dit soort systeem is niet het meest generieke, maar volgens het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Touran 3 is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets eenvoudiger: kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt gevonden, moet je eraan trekken terwijl je de stoel in één keer naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de methodologie voor elk van de stoelen of secties van uw bank reproduceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste methode geleerd om de achterbank van je Volkswagen Touran 3 neer te klappen.

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Hoe de achterbank neer te klappen van mijn Volkswagen Touran 3: Knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer klassiek en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen lokaliseren, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze tegelijkertijd één voor één om ze te bedienen en de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Touran 3 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste oplossing die u zal laten zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 vrij te geven. Altijd dezelfde methode, u moet tegelijkertijd met de druk op de rugleuningen drukken op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, bent u misschien enthousiast over hoe u de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Touran 3 openen met een lege batterij?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector