Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 4?

Het hebben van een ruime auto is prettig, je hebt een grotere binnenruimte, of je nu veel mensen comfortabel wilt vervoeren, op pad wilt gaan, verhuizen of een andere actie waarbij interieurvolume nodig is. Niet iedereen heeft echter het geluk om grote voertuigen te hebben, dus vaak moet je de achterbank van je Volkswagen Transporter 4 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces misschien eenvoudig lijkt, is het bij sommige voertuigen niet per se gebruiksvriendelijk. Om u te helpen deze taak te voltooien, heeft ons team besloten deze inhoud samen te stellen om u uit te leggen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 . neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de veiligheidsgordelsystemen achteraan, vervolgens de drukknopsystemen en tenslotte de pull-downsystemen onderzoeken.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 4 neer te klappen: Model met touwtje / riem

We beginnen deze inhoud eerst met een blik op de Volkswagen Transporter 4-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit type systeem komt niet het meest voor, maar gezien het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Transporter 4 is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te onderzoeken, zou niets minder moeilijk kunnen zijn, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de openingen hebt gevonden, hoef je er alleen maar aan te trekken terwijl je tegelijkertijd de rugleuning naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet het proces voor elk van de stoelen of secties van uw bank repliceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist het eerste proces onthuld van het neerklappen van de achterbank van je Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Transporter 4 ?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 4 neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede methode. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is eenvoudiger en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. Je zult deze knoppen moeten vinden, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als je eenmaal hebt gevonden, kom je ze allemaal in één keer, één voor één, om ze te bedienen en op de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 4 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste methode die u laat zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 vrij te geven. Altijd hetzelfde proces, u zult de handeling van het indrukken van de rugleuningen in één keer moeten uitvoeren met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien weten hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 4 verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Transporter uit?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector