Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 5?

Het hebben van een enorme auto is bevredigend, je hebt een enorme binnenruimte, of je nu gemakkelijk meerdere mensen wilt vervoeren, op reis wilt gaan, wilt verhuizen of welke andere actie dan ook waarvoor binnenruimte nodig is. Niet veel van ons hebben echter het geluk grote auto’s te hebben, dus in sommige gevallen moet u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces normaal lijkt te zijn, is het bij sommige auto’s niet altijd instinctief. Om u te helpen deze missie uit te voeren, hebben we de beslissing genomen om de inhoud van dit artikel te publiceren om u dit te leren hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 . neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken kijken we eerst naar de gordelsystemen achter, dan naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 5 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Om te beginnen beginnen we de inhoud van dit artikel met een blik op de Volkswagen Transporter 5-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit soort systeem komt niet het meest voor, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Transporter 5 kan het zijn dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets veel eenvoudiger, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Zodra je de openingen hebt geïdentificeerd, hoef je alleen maar eraan te trekken terwijl je tegelijkertijd de rugleuning naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet het proces voor elk van de stoelen of secties van uw bank repliceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist het eerste proces onthuld van het neerklappen van de achterbank van je Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Transporter 4?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 5 neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out komt vaker voor en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. Je zult deze knoppen moeten ontdekken, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als je eenmaal hebt gevonden, kom dan tegelijk, één voor één, om ze te bedienen en duw de stoel naar achteren om te kantelen hem naar voren en klap de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 neer.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 5 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste techniek die u zal vertellen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 vrij te geven. Altijd hetzelfde proces, u zult de handeling van het indrukken van de rugleuningen in één keer moeten uitvoeren met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, overweegt u misschien om erachter te komen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 5 kunt verwijderen.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter 5 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector