Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter 6?

Het hebben van een ruime auto is prettig, je hebt een grote binnenruimte, het maakt niet uit of je comfortabel meerdere reizigers wilt vervoeren, op vakantie wilt gaan, wilt verhuizen of welke andere taak dan ook die binnenruimte nodig heeft. Niet veel van ons hebben echter het geluk grote auto’s te hebben, dus vaak moet u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces misschien eenvoudig lijkt, is het bij sommige auto’s niet altijd instinctief. Om u te ondersteunen bij het uitvoeren van deze missie, hebben we besloten dit document te maken om u te leren hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 . neerklapt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken kijken we eerst naar de gordelsystemen achter, dan naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 6 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Om te beginnen beginnen we dit document door te kijken naar de Volkswagen Transporter 6-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank neer te klappen met riemen of touwtjes. Dit type systeem is niet het meest generieke, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Transporter 6 kan het zijn dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets eenvoudiger, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt gevonden, moet je eraan trekken terwijl je de stoel in één keer naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de methode dupliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank, afhankelijk van de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist het eerste proces geleerd om de achterbank van je Volkswagen Transporter 6 neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 6 neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen identificeren, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze allemaal tegelijk, één voor één, om ze te bedienen en de stoel naar achteren te duwen om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter 6 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste oplossing die u laat zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 vrij te geven. Altijd dezelfde methode, u moet tegelijkertijd met de druk op de rugleuningen drukken op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien weten hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter 6 verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6 in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector