Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Transporter?

Het hebben van een ruime auto is prettig, je hebt een behoorlijke binnenruimte, het maakt niet uit of je gemakkelijk veel reizigers wilt vervoeren, op reis wilt gaan, wilt verhuizen of welk ander project dan ook dat interieurvolume vereist. Toch hebben niet de meeste mensen het geluk om grote auto’s te hebben, dus vaak moet je de achterbank van je Volkswagen Transporter neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces misschien eenvoudig lijkt, is het bij sommige auto’s niet altijd gebruiksvriendelijk. Om u te helpen bij het uitvoeren van deze taak, hebben we besloten dit artikel te produceren om u uitleg te geven hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken, zullen we eerst de gordelsystemen achteraan bekijken, dan de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we dit artikel met een blik op de Volkswagen Transporter modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank neer te klappen met spanbanden of touwtjes. Dit soort systeem is niet het meest traditionele, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Transporter is het mogelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te controleren, is niets eenvoudiger: kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt gevonden, moet je eraan trekken terwijl je de stoel in één keer naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de benadering voor elk van de stoelen of secties van uw bank repliceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist het eerste proces ontdekt om de achterbank van je Volkswagen Transporter neer te klappen.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Volkswagen Transporter 4 ?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. Het drukknopmodel is inderdaad meer klassiek, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Transporter neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out komt vaker voor en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen identificeren, meestal zijn het er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze één voor één tegelijk aan om ze te bedienen en duwt u de rugleuning naar achteren om te kantelen naar voren en klap de achterbank van uw Volkswagen Transporter neer.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Transporter neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste oplossing die u laat zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Transporter te ontgrendelen. Altijd dezelfde benadering, u moet de handeling van het indrukken van de rugleuningen in één keer uitvoeren met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien weten hoe u de achterbank van uw Volkswagen Transporter verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Transporter 5 ?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector