Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 3 neer?

Het hebben van een breed motorvoertuig is prettig, u heeft een grote binnenruimte, ongeacht of u gemakkelijk veel mensen wilt vervoeren, op vakantie wilt gaan, verhuizen of welke andere taak dan ook die binnenruimte vereist. Maar niet iedereen heeft het geluk om grote auto’s te hebben, dus af en toe moet je de achterbank van je Volkswagen Polo 3 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces er misschien gemakkelijk uitziet, is het bij sommige auto’s niet per se instinctief. Om u te ondersteunen bij het voltooien van deze missie, heeft ons team de beslissing genomen om dit artikel te publiceren om u te laten zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 3 . neerklapt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de veiligheidsgordelsystemen achteraan, vervolgens naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 3 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we dit artikel door te kijken naar de Volkswagen Polo 3 modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank neer te klappen met spanbanden of touwtjes. Dit soort voorzieningen zijn niet de meest traditionele, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Polo 3 is het mogelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets veel eenvoudiger, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Zodra je de openingen hebt geïdentificeerd, hoef je er alleen maar aan te trekken en tegelijkertijd de stoel naar achteren te duwen om hem neer te klappen. U moet het proces voor elk van de stoelen of secties van uw bank dupliceren, afhankelijk van de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist het eerste proces onthuld van hoe je de achterbank van je Volkswagen Polo 3 neerklapt.

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 5 af?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 3 neer te klappen: Knop model ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. Het drukknopmodel is inderdaad meer klassiek, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Polo 3 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer klassiek en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen lokaliseren, meestal zijn het er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, moet u ze allemaal in één keer één voor één gebruiken om ze te bedienen en op de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Polo 3 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 3 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste oplossing die u leert hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 3 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Polo 3 vrij te geven. Altijd hetzelfde proces, u moet in één keer op de rugleuningen drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw motorvoertuig nodig heeft, kunt u overwegen om te leren hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 3 verwijdert.

Weiterlesen:
Beste motorolie voor Volkswagen Polo 5

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector