Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 4 neer?

Het hebben van een breed voertuig is bevredigend, je hebt een behoorlijke binnenruimte, ongeacht of je veel reizigers comfortabel wilt vervoeren, op pad wilt gaan, wilt verhuizen of een ander project wilt waarbij binnenruimte nodig is. Niet iedereen heeft echter het geluk om grote auto’s te hebben, dus af en toe moet je de achterbank van je Volkswagen Polo 4 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze taak misschien eenvoudig lijkt, is het bij sommige auto’s niet per se intuïtief. Om u te helpen deze missie te volbrengen, heeft ons team besloten deze inhoudspagina te schrijven om u te laten zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 4 . neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken, zullen we eerst de veiligheidsgordelsystemen achteraan onderzoeken, vervolgens de drukknopsystemen en tenslotte de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 4 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we deze inhoudspagina door te kijken naar de Volkswagen Polo 4-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit soort systeem is niet het meest traditionele, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Polo 4 is het mogelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets eenvoudiger: kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Zodra je de gaten hebt geïdentificeerd, moet je eraan trekken terwijl je de stoel in één keer naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de benadering voor elk van de stoelen of secties van uw bank repliceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste techniek geleerd om de achterbank van je Volkswagen Polo 4 neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Polo 4 vervangen?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 4 neer te klappen: Knop model ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Polo 4 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out komt vaker voor en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen vinden, meestal zijn het er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze tegelijkertijd één voor één om ze te bedienen en de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Polo 4 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 4 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste techniek die u zal vertellen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 4 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Polo 4 vrij te geven. Altijd dezelfde benadering, u moet de actie uitvoeren door tegelijkertijd op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw voertuig nodig heeft, kunt u enthousiast zijn over hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 4 kunt verwijderen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo 4 in de categorie Volkswagen Polo 4.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels inklappen op een Volkswagen Polo 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector