Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 6 neer?

Het hebben van een groot voertuig is aangenaam, je hebt een grote binnenruimte, het maakt niet uit of je veel mensen comfortabel wilt vervoeren, op reis wilt gaan, wilt verhuizen of een andere taak wilt uitvoeren waarvoor je een interieur nodig hebt. Niet veel van ons hebben echter het geluk om grote voertuigen te hebben, dus in sommige gevallen moet u de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze taak eenvoudig lijkt, is deze bij sommige voertuigen niet altijd intuïtief. Om u te helpen deze missie te volbrengen, hebben we besloten deze inhoud te produceren om u uit te leggen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 . neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te doen, zullen we eerst de gordelsystemen achteraan bekijken, dan de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 6 neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we deze inhoud door te kijken naar de Volkswagen Polo 6-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit type systeem is niet het meest voorkomende systeem, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Polo 6 kan het zijn dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te controleren, is niets minder moeilijk, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt gevonden, moet je eraan trekken terwijl je de stoel in één keer naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de methode repliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste mogelijkheid ontdekt om de achterbank van je Volkswagen Polo 6 neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Polo 5 ?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 6 neer te klappen: Knop model ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen identificeren, meestal zijn het er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze één voor één tegelijk aan om ze te bedienen en duwt u de rugleuning naar achteren om te kantelen hem naar voren en klap de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 neer.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 6 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste techniek die u zal onthullen hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 vrij te geven. Altijd dezelfde methodologie, u zult de actie moeten uitvoeren om tegelijkertijd op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel . Als u nog meer ruimte in uw voertuig nodig heeft, wilt u misschien graag ontdekken hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 6 verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 5 vervangen?

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector