Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank van mijn Volkswagen Polo 8 neer?

Het hebben van een enorme auto is bevredigend, je hebt een aanzienlijke binnenruimte, of je nu meerdere reizigers comfortabel wilt vervoeren, op reis wilt gaan, wilt verhuizen of een andere taak wilt uitvoeren waarvoor je interieurvolume nodig hebt. Maar we hebben niet allemaal het geluk om grote auto’s te hebben, dus in sommige gevallen moet u de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces misschien gemakkelijk lijkt, is het bij sommige auto’s niet altijd instinctief. Om u te helpen deze taak te volbrengen, heeft ons team besloten deze inhoud te publiceren om u uitleg te geven hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 . neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken naar de veiligheidsgordelsystemen achter, dan naar de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 8 neer te klappen: Model met touwtje / riem

We beginnen deze inhoud eerst met een blik op de Volkswagen Polo 8-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit soort kenmerken is niet de meest bekende, maar op basis van het bouwjaar en de serie van uw Volkswagen Polo 8 is het mogelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te onderzoeken, zou niets minder moeilijk kunnen zijn, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt ontdekt, hoef je er alleen maar aan te trekken terwijl je de stoel in één keer naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de benadering voor elk van de stoelen of secties van uw bank reproduceren volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste techniek onthuld om de achterbank van je Volkswagen Polo 8 neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 6 loskoppelen?

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 8 neer te klappen: Knop model ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede methode. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. Je moet deze knoppen ontdekken, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als je eenmaal hebt gevonden, kom je ze allemaal in één keer, één voor één, om ze te bedienen en op de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Volkswagen Polo 8 neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste methode die u laat zien hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 vrij te geven. Altijd dezelfde benadering, u moet de actie uitvoeren door tegelijkertijd op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien weten hoe u de achterbank van uw Volkswagen Polo 8 verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo uitschakelen?

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Polo 8 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector