Automakeover.nl

Garage
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de voorstoel van een Volkswagen Polo neer?

Of u nu de nieuwe bezitter van een Volkswagen Polo bent, er een hebt uitgeleend of er een hebt gehuurd, u kent wellicht nog niet alle details van dit motorvoertuig. Dit is precies het onderwerp van deze korte post, we zullen je helpen om een ​​eenvoudige maar belangrijke stap uit te voeren op 3-deurs auto’s om met meer dan 2 personen te kunnen reizen. Daarom gaan we het je uitleggen hoe je een voorstoel inklapt op een Volkswagen Polodaarvoor gaan we allereerst de verschillende instellingen van de voorstoel van uw motorvoertuig vergelijken, en in een tweede deel de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Polo op te vouwen..

De verschillende instellingen van de voorstoelconfiguratie van een Volkswagen Polo

Om te beginnen beginnen we onze korte post met het presenteren van de verschillende aanpassingen die bestaan ​​op de voorstoel van een Volkswagen Polo. In werkelijkheid, ongeacht of u een van uw voorstoelen op uw motorvoertuig wilt neerklappen, moet u weten dat u, afhankelijk van het model van uw auto en de pakketten, toegang heeft tot verschillende opties, hier zijn de meeste instellingen die u kunt zoek op uw Volkswagen Polo:

  • Deze fundamentele en cruciale aanpassing om te rijden zonder risico’s te nemen, deze aanpassing van de voorstoel van uw Volkswagen Polo stelt u in staat om de afstand van de stoel tot de pedalen aan te passen aan de maat van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling stelt u in staat om een ​​beter zicht op de weg te hebben, voor kleine bestuurders verhogen we meestal de stoel en voor grote bestuurders om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste ‘klassieke’ instelling de hellingshoek van de stoel, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Polo neer te klappen. Met deze instelling kunt u, bepaald door de lengte van uw armen, een perfecte rijpositie hebben zonder vermoeiend om bij de bedieningselementen te komen

    .

  • De lendensteun: Bij sommige series kunt u zelfs de lendensteun van uw stoel aanpassen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Volkswagen Polo?

Hoe klap je de voorstoel van een Volkswagen Polo naar beneden?

Nadat we hebben gehoord over alle stoelverstellingen, zullen we u nu helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Polo neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren in uw auto, de bediening niet hetzelfde zal zijn. Of u nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een driedeurs Volkswagen Polo te vervoeren, of dat u hem neer wilt klappen om omvangrijke spullen op een vijfdeurs Volkswagen Polo te vervoeren, het zal niet dezelfde techniek zijn, hier zijn de verschillende manieren om het te doen

Klap de voorstoel van een driedeurs Volkswagen Polo neer.

Zoals we u eerder hebben geadviseerd, begrijpt u of het nu gaat om een ​​reiziger op de achterbank te krijgen of om omvangrijke voorwerpen te vervoeren hoe de voorstoel van zijn Volkswagen Polo kan worden neergeklapt is essentieel. Deze procedure is vrij eenvoudig en afhankelijk van het jaar van uw Volkswagen Polo kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke plekken voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u deze hendel activeert, klapt u de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Polo volledig neer en komt de stoel vrij van de locatie op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt verplaatsen, waardoor u nog meer ruimte kunt besparen voor een gemakkelijke passagier in de achterkant.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Polo 4 ?

De voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Polo neerklappen

Wat betreft klap de voorstoel van een Volkswagen Polo 5-deurs in, de techniek is niet hetzelfde, want aangezien deze niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het hierboven net over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Polo is over het algemeen alleen handig als u grote voorwerpen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet u gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het jaar van uw auto, kan dit de vorm hebben van een knop om te draaien, of een hendel om de hellingshoek van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg volume heeft en de achterbank van uw Volkswagen Polo wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze korte post over deze manipulatie te lezen.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector