Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap je de voorstoel neer op Volkswagen Transporter?

Of je nu de nieuwe bezitter bent van een Volkswagen Transporter, er een hebt uitgeleend of geleased, het kan zijn dat je nog niet alle details van deze auto kent. Dit is specifiek het onderwerp van dit artikel, we zullen u helpen een eenvoudige maar nuttige taak uit te voeren op 3-deurs auto’s om met meer dan 2 personen te kunnen reizen. Daarom gaan we het je vertellen hoe een voorstoel neer te klappen op een Volkswagen Transporterdaarvoor gaan we allereerst kijken naar de verschillende instellingen van de voorstoel van uw auto en, in een tweede deel, de verschillende manieren om de voorstoel van een Volkswagen Transporter neer te klappen..

De verschillende configuraties van de voorstoelen van een Volkswagen Transporter

Om te beginnen zullen we ons artikel beginnen met de presentatie van de verschillende aanpassingen die bestaan ​​op de voorstoel van een Volkswagen Transporter. Inderdaad, zelfs als u een van uw voorstoelen in uw auto wilt neerklappen, moet u weten dat u, afhankelijk van het model van uw auto en de afwerking ervan, verschillende opties kunt gebruiken, hier zijn een groot aantal instellingen vindt u op uw Volkswagen Transporter:

  • Fundamentele en fundamentele afstelling voor rijden zonder risico’s te nemen. Met deze aanpassing van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter kunt u de afstand van de stoel tot de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Deze instelling stelt u in staat om een ​​beter zicht op de weg te hebben, voor kleine bestuurders hebben we de neiging om de stoel omhoog te brengen en voor grote bestuurders om deze te verlagen.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te verwarren met de bediening om de stoel van een Volkswagen Transporter neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, bepaald door de lengte van uw armen, de ideale rijhouding te hebben zonder vermoeiend om bij de besturing te komen

    .

  • De lendensteun: Bij sommige interieurpakketten kunt u ook de lendensteun van uw stoel veranderen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Transporter 4 uit te schakelen

Hoe klap je de voorstoel neer van een Volkswagen Transporter?

Na het bekijken van alle stoelconfiguraties, zullen we u in dit deel helpen klap de voorstoel van uw Volkswagen Transporter neer. Houd er rekening mee dat het proces niet hetzelfde zal zijn, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto. Of je nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier op een 3-deurs Volkswagen Transporter te passen, of dat je hem neer wilt klappen om volumineuze dingen te vervoeren op een 5-deurs Volkswagen Transporter, het zal niet dezelfde techniek zijn, hier zijn de verschillende technieken om het te doen?

Klap de voorstoel van een 3-deurs Volkswagen Transporter neer.

Zoals we u van tevoren hebben uitgelegd, of het nu gaat om een ​​reiziger op de achterbank te krijgen, of om omvangrijke voorwerpen te vervoeren, begrijpen hoe de voorstoel neer te klappen van de Volkswagen Transporter is essentieel. Deze stap is vrij eenvoudig en afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Transporter kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plekken zitten, hier zijn de 3 mogelijke locaties voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel meestal in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Door op deze hendel te drukken, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Volkswagen Transporter volledig naar beneden en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor bespaart u nog meer ruimte voor een gemakkelijke passagier in de achterkant.

Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter ?

De voorstoel neerklappen van een 5-deurs Volkswagen Transporter

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Volkswagen Transporter 5-deurs, het proces is niet hetzelfde, want aangezien het niet is gebouwd om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functionaliteit waar we het hierboven over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Volkswagen Transporter is over het algemeen alleen handig als je grote spullen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Volkswagen Transporter wilt neerklappen, aarzel dan niet om ons artikel over deze procedure te raadplegen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector