Automakeover.nl

Garage
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Subaru Outback schoonmaken?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de essentiële elementen van veiligheid. Ze stellen ons inderdaad in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en gezien te worden. Daarom is het essentieel om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we in de koplampen van uw motorvoertuig kijken en meer precies hoe maak je de koplampen van je Subaru Outback schoon? We beginnen deze inhoud met de motivering waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Subaru Outback concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Subaru Outback schoonmaken?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk overwegen om de auto te legen en een uitgebrande lamp te vervangen, maar daar denken we zelden aan na de netheid van de koplampen van zijn Subaru Outback onderzoeken . Inderdaad, als dat zo is geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw Subaru Outback of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke webinhoud te bekijken.

Maak de doffe koplampen van uw Subaru Outback schoon voor technische controle

De eerste oorzaak die u op deze internetpagina kunt zijn, is dat u de technische keuring nodig hebt of hebt doorstaan ​​en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Subaru Outback. Inderdaad, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen verliest, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Subaru Outback vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Subaru Outback om beter zicht te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Subaru Outback . In een dergelijk geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen wordt, wij raden u dan ook aan reinig de koplampen van uw motorvoertuig herhaaldelijk .

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Subaru Outback?

Hoe de koplampen van zijn Subaru Outback schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Subaru Outback schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Subaru Outback reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Subaru Outback

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Subaru Outback-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de daarvoor bestemde schroeven
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic kappen van de koplampen op zijn Subaru Outback

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Subaru Outback is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende mogelijkheden voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Subaru Outback met een doek en tandpasta . Smeer tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf in een cirkelvormige beweging met een doek, en spoel daarna af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset die u in een speciaalzaak kunt kopen. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen te volgen. Deze behandeling is effectief, maar iets duurder dan de hierboven getoonde alternatieve manieren.
Weiterlesen:
Hoe de luchtmassameter op de Subaru Outback schoonmaken?

Polijsten van de vervaagde koplampen van zijn Subaru Outback

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben we een oplossing voor u. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Subaru Outback / Strong kunt reviseren:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende was aan om de koplampen van uw Subaru Outback te beschermen

Kijk voor meer tips over de Subaru Outback in de categorie Subaru Outback.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector