Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volkswagen Jetta schoonmaken?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de fundamentele elementen van veiligheid. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of onder slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is daarom van fundamenteel belang om ze in een goed werkende staat te houden en altijd maximale verlichting te hebben. In deze post gaan we ons richten op de koplampen van uw auto en nauwkeuriger hoe de koplampen van uw Volkswagen Jetta schoonmaken? We beginnen deze inhoudspagina met de uitleg waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Jetta concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Jetta schoonmaken?

De meesten van ons houden waarschijnlijk rekening met het legen van het voertuig en het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we houden zelden rekening met het onderzoeken van de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen Jetta . In werkelijkheid, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil moet u controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Volkswagen Jetta of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke webinhoud te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen Jetta voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze pagina kunt hebben, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volkswagen Jetta. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na verloop van tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u niet slagen voor de technische inspectie, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Volkswagen Jetta vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Jetta om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie, je hebt gewoon de indruk van verlichting ‘s nachts minder goed met je Volkswagen Jetta . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag vuil is uitgegroeid die moeilijk te verwijderen is, we raden u aan dit te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volkswagen Jetta?

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen Jetta schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Jetta schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Volkswagen Jetta renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen Jetta

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen Jetta-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen Jetta

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Jetta is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Jetta met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een specifieke winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze behandeling is effectief, maar iets duurder dan de eerder gepresenteerde vervangende opties.
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Jetta trekt naar rechts, wat te doen?

De verbleekte koplampen van zijn Volkswagen Jetta polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volkswagen Jetta / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal het proces met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen Jetta te beschermen

Als je meer tutorials over de Volkswagen Jetta nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Jetta-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector