Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volkswagen Rabbit reinigen?

De verlichtingsonderdelen van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke veiligheidselementen. Ze stellen ons uiteraard in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en gezien te worden. Het is zo belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een ideale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons richten op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen Rabbit schoon? We beginnen deze inhoudspagina met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Rabbit concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Rabbit schoonmaken?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk denken aan het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken bijna nooit aan het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen Rabbit . Het is duidelijk of ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil moet u controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplamp van uw Volkswagen Rabbit of het dimlicht controleren door onze twee specifieke webinhoud te raadplegen.

Maak de doffe koplampen van uw Volkswagen Rabbit schoon voor technische controle

De eerste verklaring die u in dit artikel zou kunnen zijn, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volkswagen Rabbit. Uiteraard als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen bent kwijtgeraakt, mag u niet slagen voor de technische inspectie, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Volkswagen Rabbit voor de technische keuring of de keuring.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Rabbit om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon de indruk dat je ‘s nachts minder goed verlicht met je Volkswagen Rabbit . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag vuil is uitgegroeid die moeilijk te verwijderen is, we raden u aan dit te doen reinig de koplampen van uw motorvoertuig herhaaldelijk .

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Rabbit?

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen Rabbit schoonmaken?

We gaan nu verder met het deel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Rabbit schoonmaken? We kijken eerst hoe je de binnenkant van de koplampen van je auto schoonmaakt, daarna de buitenkant en tot slot hoe je de koplampen van je Volkswagen Rabbit renoveert.

Maak de binnenkant van de koplampen van je Volkswagen Rabbit schoon

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen Rabbit-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de daarvoor bestemde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen Rabbit

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Rabbit is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende keuzes beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Rabbit met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een gespecialiseerde winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze remedie is krachtig maar een beetje duurder dan de andere eerder gepresenteerde methoden.
Weiterlesen:
Hoe start je een Volkswagen Rabbit?

De verbleekte koplampen van zijn Volkswagen Rabbit polijsten

Eindelijk, zelfs als je je koplampen hebt schoongemaakt, heb je het gevoel dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveer je de koplampen van je Volkswagen Rabbit / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen Rabbit te beschermen

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Rabbit te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector