Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volkswagen Routan reinigen?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de essentiële componenten van veiligheid. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en bekeken te worden. Het is daarom essentieel om ze in goede staat te houden en altijd een ideale verlichting te hebben. In deze post gaan we ons concentreren op de koplampen van uw auto en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen Routan schoon? We beginnen deze inhoud met de motivering waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Routan concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Routan reinigen?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk overwegen om de auto te legen en een doorgebrande lamp te vervangen, maar we houden er bijna nooit rekening mee het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen Routan . In werkelijkheid, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplampen van uw Volkswagen Routan of het dimlicht bekijken door onze twee speciale artikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen Routan voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze pagina kunt zijn, is dat u de technische keuring nodig had of heeft gehaald en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volkswagen Routan. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische keuring, in dat geval kan het daarom belangrijk zijn om reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Volkswagen Routan vóór de technische keuring of de keuring.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Routan om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je alleen het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met je Volkswagen Routan . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag vuil is uitgegroeid om moeilijk te verwijderen is, we raden u aan dit te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Routan

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen Routan schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Routan schoonmaken? We zullen eerst kijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Volkswagen Routan renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen Routan

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen Routan-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen Routan

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Routan is vuil en u wilt ze schoonmaken, sommige keuzes zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Routan met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die wordt geïdentificeerd in een gespecialiseerde winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze remedie is krachtig maar een beetje duurder dan de alternatieve manieren die hierboven zijn weergegeven.
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Volkswagen Routan controleren?

De verbleekte koplampen van zijn Volkswagen Routan polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volkswagen Routan / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal het proces met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen Routan te beschermen

Als je meer tutorials over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Routan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector