Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volkswagen T-Cross reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de essentiële elementen van veiligheid. In werkelijkheid stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en gezien te worden. Het is dan ook essentieel om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we in de koplampen van uw auto kijken en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen T-Cross schoon? We beginnen deze inhoudspagina met de motivering waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen T-Cross concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Volkswagen T-Cross reinigen?

De meesten van ons houden waarschijnlijk rekening met het legen van het voertuig en het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we houden zelden rekening met kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen T-Cross . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de koplampafstelling van uw Volkswagen T-Cross of het dimlicht bekijken door onze twee speciale webcontent te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen T-Cross voor technische controle

De eerste oorzaak dat je op dit artikel staat is dat je de technische keuring wilde of hebt doorstaan ​​en dat er problemen zijn met de koplampen van je Volkswagen T-Cross. In werkelijkheid, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische keuring, in dat geval kan het daarom belangrijk zijn om reinig of herstel de kunststof kap koplampen van uw Volkswagen T-Cross vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen T-Cross schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede situatie heb je gewoon de indruk ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Volkswagen T-Cross . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag vuil die uitgroeit tot lastig te verwijderen is, wij adviseren u dat te doen maak de koplampen van uw auto herhaaldelijk schoon .

Weiterlesen:
Stuur dat piept op Volkswagen T-Cross?

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen T-Cross schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Volkswagen T-Cross schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw Volkswagen T-Cross kunt renoveren.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen T-Cross

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen T-Cross koplampen schoonmaken, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen T-Cross

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen T-Cross is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende mogelijkheden voor u, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen T-Cross met een doek en tandpasta . Smeer tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf in een cirkelvormige beweging met een doek, en spoel daarna af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een in een gespecialiseerde winkel gevonden reinigingsset. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze behandeling is krachtig, maar iets duurder dan de hierboven gepresenteerde vervangende oplossingen.
Weiterlesen:
Volkswagen T-Cross motor rammelt bij koude

De vervaagde koplampen van zijn Volkswagen T-Cross . polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben we een remedie voor u. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volkswagen T-Cross/Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal het proces met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen T-Cross te beschermen

Als u meer handleidingen over de Volkswagen T-Cross wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen T-Cross.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector