Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volkswagen Tiguan reinigen?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke veiligheidselementen. In feite laten ze ons toe om te zien en bekeken te worden in het donker of in slechte klimaatomstandigheden. Het is daarom belangrijk om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons richten op de koplampen van uw auto en nauwkeuriger hoe de koplampen van uw Volkswagen Tiguan schoonmaken? We beginnen deze inhoudspagina met de uitleg waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Tiguan concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Tiguan schoonmaken?

De meesten van ons hebben meestal de neiging om rekening te houden met het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar daar denken we zelden aan na kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen Tiguan . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Volkswagen Tiguan of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke inhoudsartikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen Tiguan voor technische controle

De eerste reden dat u zich in dit artikel bevindt, is dat u de technische inspectie nodig had of heeft doorstaan ​​en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volkswagen Tiguan. Eigenlijk als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische keuring, in dit geval kan het daarom belangrijk zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Volkswagen Tiguan vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Tiguan om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon het gevoel van verlichting in het donker minder goed met je Volkswagen Tiguan . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen bleek te zijn, wij adviseren u om dat te doen maak de koplampen van uw auto herhaaldelijk schoon .

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Volkswagen Tiguan verbrand plastic?

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen Tiguan schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volkswagen Tiguan schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw Volkswagen Tiguan opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen Tiguan

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen Tiguan-koplampen reinigen, daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen Tiguan

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Tiguan is vuil en u wilt ze schoonmaken, sommige keuzes zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Tiguan met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die in een specifieke winkel wordt geïdentificeerd. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze behandeling is krachtig maar iets duurder dan de alternatieve oplossingen die hierboven worden gepresenteerd.
Weiterlesen:
Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Volkswagen Tiguan?

De verbleekte koplampen van zijn Volkswagen Tiguan polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volkswagen Tiguan / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer het proces met 600 schuurpapier na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen Tiguan te beschermen

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Tiguan in de categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector