Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volvo S60 schoonmaken?

De verlichtingsonderdelen van onze voertuigen maken deel uit van de belangrijke veiligheidselementen. Ze stellen ons inderdaad in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en gezien te worden. Het is zo belangrijk om ze in goede staat te houden en altijd een ideale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe de koplampen van uw Volvo S60 schoonmaken? We beginnen deze inhoudspagina met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volvo S60 concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volvo S60 schoonmaken?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk denken aan het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we houden er nauwelijks rekening mee het onderzoeken van de netheid van de koplampen op zijn Volvo S60 . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil moet u controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Volvo S60 of het dimlicht controleren door onze twee specifieke inhoudsartikelen te lezen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volvo S60 voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze internetpagina zou kunnen zijn, is dat u de technische keuring wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Volvo S60. Inderdaad, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische keuring, in dat geval kan het dus relevant zijn voor reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Volvo S60 vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Volvo S60 om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Volvo S60 . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen bleek te zijn, wij raden u dan ook aan maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volvo S60-sleutelkaart vervangen?

Hoe de koplampen van zijn Volvo S60 schoonmaken?

We gaan nu verder met het deel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volvo S60 schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw Volvo S60 reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volvo S60

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Volvo S60-koplampen reinigen, daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de hiervoor meegeleverde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volvo S60

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volvo S60 is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Volvo S60 met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die wordt geïdentificeerd in een gespecialiseerde winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze remedie is krachtig maar een beetje duurder dan de hierboven weergegeven vervangende manieren.
Weiterlesen:
Volvo S60 touchscreen werkt niet

De verbleekte koplampen van zijn Volvo S60 polijsten

Eindelijk, zelfs als je je koplampen hebt schoongemaakt, heb je het gevoel dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Volvo S60 / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volvo S60 te beschermen

Als je meer tutorials over de Volvo S60 wilt, ga dan naar onze Volvo S60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector