Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op volvo v40 schoon te maken?

De verlichtingsonderdelen van onze voertuigen maken deel uit van de fundamentele componenten van beveiliging. Ze zorgen ervoor dat we ‘s nachts of bij slechte weersomstandigheden kunnen zien en gezien worden. Het is zo fundamenteel om ze in goede staat te houden en constant optimale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je volvo v40 schoon? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw volvo v40 concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw volvo v40 schoonmaken?

De meesten van ons hebben de neiging om na te denken over het legen van het voertuig, het vervangen van een doorgebrande lamp, maar we denken er zelden aan controleer de netheid van de koplampen op zijn volvo v40 . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de koplampafstelling van uw volvo v40 of het dimlicht controleren door onze twee specifieke webcontent te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw volvo v40 voor een technische controle

De eerste reden dat je op dit artikel staat, is dat je de technische keuring nodig hebt of geslaagd bent en dat er complicaties zijn met de koplampen van je volvo v40. Inderdaad, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig in de loop van de tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische inspectie, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de kunststof kap van de koplampen van uw volvo v40 vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van zijn volvo v40 schoon om beter zichtbaar te worden

Tweede mogelijkheid heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met je volvo v40 . In een dergelijk geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is geworden, we raden u aan om reinig de koplampen van uw motorvoertuig herhaaldelijk .

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een volvo v40 aan te zetten?

Hoe de koplampen van zijn volvo v40 schoon te maken?

We gaan nu verder met het deel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je volvo v40 schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw volvo v40 kunt renoveren.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw volvo v40

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In zo’n geval moet je de binnenkant van je volvo v40 koplampen schoonmaken, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de daarvoor bestemde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de volvo v40

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw volvo v40 is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende mogelijkheden voor u, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw volvo v40 met een doek en tandpasta . Smeer tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf in een cirkelvormige beweging met een doek, en spoel daarna af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset die in een specifieke winkel is gevonden. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze behandeling is effectief, maar iets duurder dan de hierboven getoonde vervangende technieken.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn volvo v40 keycard?

De vervaagde koplampen van zijn volvo v40 . polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een oplossing voor u. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw volvo v40/Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw volvo v40 . te beschermen

Mocht u nog vragen hebben over de volvo v40, aarzel dan niet om onze categorie volvo v40 te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector