Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volvo V50 reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke componenten van veiligheid. In werkelijkheid stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is daarom belangrijk om ze in goede staat te houden en altijd maximale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we in de koplampen van je auto kijken en meer precies hoe de koplampen van uw Volvo V50 schoonmaken? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volvo V50 concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volvo V50 schoonmaken?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk overwegen om het voertuig te legen en een doorgebrande lamp te vervangen, maar we denken bijna nooit aan kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Volvo V50 . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw Volvo V50 of het dimlicht controleren door onze twee specifieke webcontent te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volvo V50 voor technische controle

De eerste oorzaak dat u mogelijk op deze webpagina komt is dat u de technische keuring wilde of heeft doorstaan ​​en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volvo V50. In werkelijkheid, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig na verloop van tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet doorstaan, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Volvo V50 vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Volvo V50 om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie, je hebt gewoon de indruk ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Volvo V50 . In een dergelijk geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen wordt, wij raden u dan ook aan maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
GPS Volvo V50 werkt niet Volvo V50

Hoe de koplampen van zijn Volvo V50 schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volvo V50 schoonmaken? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tenslotte hoe u de koplampen van uw Volvo V50 opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volvo V50

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In zo’n geval moet je de binnenkant van je Volvo V50 koplampen schoonmaken, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volvo V50

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volvo V50 is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende mogelijkheden voor u, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volvo V50 met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset die u in een specifieke winkel kunt vinden. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen te volgen. Deze oplossing is effectief, maar iets duurder dan de andere eerder getoonde methoden.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp van mijn Volvo V50 vervangen?

De verbleekte koplampen van zijn Volvo V50 polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een remedie voor u. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo kunt u de koplampen van uw Volvo V50/Strong opknappen:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volvo V50 te beschermen

Als u nog vragen heeft over de Volvo V50, aarzel dan niet om onze Volvo V50-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector