Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Volvo V60 reinigen?

De verlichtingselementen van onze voertuigen maken deel uit van de belangrijke beveiligingselementen. Ze stellen ons zelfs in staat om ‘s nachts of onder slechte klimaatomstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is daarom belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe de koplampen van uw Volvo V60 schoonmaken? We beginnen deze inhoud met de uitleg waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volvo V60 concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Volvo V60 schoonmaken?

De meesten van ons hebben meestal de neiging om na te denken over het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we houden er bijna nooit rekening mee het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Volvo V60 . Als dat zo is geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplampen van uw Volvo V60 of het dimlicht controleren door naar onze twee speciale webinhoud te kijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Volvo V60 voor technische controle

De eerste reden dat u op deze pagina kunt staan, is dat u de technische keuring nodig had of heeft gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Volvo V60. Sterker nog, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Volvo V60 vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Volvo V60 om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Volvo V60 . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen bleek te zijn, wij raden u aan om dat te doen maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe Volvo V60 te slepen?

Hoe de koplampen van zijn Volvo V60 schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Volvo V60 schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Volvo V60 renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volvo V60

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volvo V60-koplampen reinigen, daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volvo V60

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volvo V60 is vuil en u wilt ze schoonmaken, enkele mogelijkheden zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Volvo V60 met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een specifieke winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze behandeling is effectief, maar iets duurder dan de eerder gepresenteerde alternatieve manieren.
Weiterlesen:
Mijn Volvo V60 trekt naar rechts, wat moet ik doen?

De verbleekte koplampen van zijn Volvo V60 polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volvo V60 / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal het proces met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volvo V60 te beschermen

Als je meer tutorials over de Volvo V60 wilt, ga dan naar onze Volvo V60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector