Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen van Volkswagen Multivan reinigen?

De verlichtingselementen van onze voertuigen maken deel uit van de fundamentele componenten van veiligheid. In werkelijkheid stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en gezien te worden. Het is daarom van fundamenteel belang om ze in goede staat te houden en altijd over optimale verlichting te beschikken. In dit bericht gaan we in de koplampen van je auto kijken en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen Multivan schoon? We beginnen dit artikel met de motivering waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Multivan concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Volkswagen Multivan reinigen?

De meesten van ons hebben de neiging om te overwegen om het voertuig te legen en een uitgebrande lamp te vervangen, maar we houden er bijna nooit rekening mee kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen Multivan . In werkelijkheid, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw Volkswagen Multivan, of zijn dimlichten, onderzoeken door onze twee specifieke artikelen te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen Multivan voor technische controle

De eerste reden waarom u op dit artikel staat, is dat u de technische keuring nodig had of geslaagd bent en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Volkswagen Multivan. In werkelijkheid, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig na verloop van tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de kunststof kap koplampen van uw Volkswagen Multivan vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Multivan schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede mogelijkheid heb je gewoon het gevoel van verlichting ‘s nachts minder goed met uw Volkswagen Multivan . In een dergelijk geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag hard geworden vuil moeilijk te verwijderen is, wij adviseren u dat te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Multivan trekt naar rechts, wat te doen?

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen Multivan schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Volkswagen Multivan schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tot slot hoe u de koplampen van uw Volkswagen Multivan kunt renoveren.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen Multivan

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In zo’n geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen Multivan koplampen schoonmaken, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen Multivan

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Multivan is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Multivan met een doek en tandpasta . Smeer tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf in een cirkelvormige beweging met een doek, en spoel daarna af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset in een specifieke winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen te volgen. Deze remedie is effectief, maar iets duurder dan de andere eerder getoonde methoden.
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volkswagen Multivan ?

Polijsten van de vervaagde koplampen van zijn Volkswagen Multivan

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een remedie voor u. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Volkswagen Multivan/Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen Multivan te beschermen

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Multivan te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector