Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen van Volkswagen T-roc schoonmaken?

De verlichtingselementen van onze voertuigen maken deel uit van de essentiële elementen van veiligheid. In werkelijkheid stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is dus essentieel om ze in goede staat te houden en altijd maximale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen T-roc schoon? We beginnen deze inhoud met de motivering waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen T-roc concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Volkswagen T-roc reinigen?

De meesten van ons hebben de neiging om na te denken over het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen het zelden kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen T-roc . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de koplampafstelling van uw Volkswagen T-roc of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke webcontent te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen T-roc voor technische controle

De eerste reden dat u op dit artikel staat, is dat u de technische keuring nodig heeft of geslaagd bent en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volkswagen T-roc. In werkelijkheid, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen verliest, mag u de technische inspectie niet halen, in dat geval kan het daarom belangrijk zijn reinig of herstel de kunststof kap koplampen van uw Volkswagen T-roc vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen T-roc schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede situatie, je hebt gewoon de indruk ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Volkswagen T-roc . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag lastig bleek te zijn, we adviseren je om reinig de koplampen van uw motorvoertuig herhaaldelijk .

Weiterlesen:
Aarzeling bij acceleratie Volkswagen T-roc

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen T-roc schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Volkswagen T-roc schoon? We zullen eerst kijken hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tenslotte hoe u de koplampen van uw Volkswagen T-roc opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen T-roc

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen T-roc koplampen schoonmaken, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen T-roc

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen T-roc is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen T-roc met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een in een gespecialiseerde winkel gevonden reinigingsset. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze remedie is krachtig, maar iets duurder dan de andere eerder gepresenteerde technieken.
Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen T-roc dat blijft branden

De vervaagde koplampen van zijn Volkswagen T-roc . polijsten

Eindelijk, als je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een oplossing voor u. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo kunt u de koplampen van uw Volkswagen T-roc/Strong opknappen:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal het proces met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Volkswagen T-roc te beschermen

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector