Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen van Volkswagen Touareg schoonmaken?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de noodzakelijke componenten van beveiliging. Ze stellen ons zelfs in staat om ‘s nachts of bij slechte weersomstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is daarom noodzakelijk om ze in goede staat te houden en constant over een ideale verlichting te beschikken. In dit bericht gaan we in de koplampen van je auto kijken en meer precies hoe maak je de koplampen van je Volkswagen Touareg schoon? We beginnen deze inhoud met de uitleg waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Volkswagen Touareg concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Volkswagen Touareg reinigen?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk overwegen om de auto te legen en een doorgebrande lamp te vervangen, maar we houden er bijna nooit rekening mee kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Volkswagen Touareg . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw Volkswagen Touareg of het dimlicht controleren door onze twee specifieke inhoudsartikelen te lezen.

Reinig de doffe koplampen van uw Volkswagen Touareg voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze pagina kunt vinden, is dat u de technische keuring nodig heeft of geslaagd bent en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Volkswagen Touareg. Sterker nog, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u de verlichtingskracht hebt verloren, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dit geval kan het daarom belangrijk zijn om: reinig of herstel de kunststof kap koplampen van uw Volkswagen Touareg vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van zijn Volkswagen Touareg schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede situatie heb je gewoon de indruk ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Volkswagen Touareg . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is geworden, we raden u aan om dit te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Touareg?

Hoe de koplampen van zijn Volkswagen Touareg schoon te maken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Volkswagen Touareg schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tenslotte hoe u de koplampen van uw Volkswagen Touareg opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Volkswagen Touareg

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Volkswagen Touareg koplampen schoonmaken, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de hiervoor meegeleverde schroeven
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Maak de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Volkswagen Touareg . schoon

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Volkswagen Touareg is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Volkswagen Touareg met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset in een specifieke winkel. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze oplossing is krachtig, maar iets duurder dan de hierboven getoonde vervangende oplossingen.
Weiterlesen:
Hoe start je een Volkswagen Touareg?

De vervaagde koplampen van zijn Volkswagen Touareg . polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een oplossing voor u. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo kunt u de koplampen van uw Volkswagen Touareg/Strong opknappen:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende was aan om de koplampen van uw Volkswagen Touareg te beschermen

Voor meer tips over de Volkswagen Touareg, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector