Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de accu van mijn Volkswagen Passat los?

De batterij van uw voertuig is een slijtageonderdeel, er wordt meestal aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Het kan zijn dat u op een dag zonder batterij zit en niet in staat bent om uw Volkswagen Passat aan te zetten. En vaak is dit het gevolg van een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen hoe koppel ik de batterij los van mijn Volkswagen Passat ? Precies, ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te kunnen helpen deze eenvoudige procedure veilig en beveiligd uit te voeren. Allereerst zullen we u enkele aanbevelingen geven over hoe u dit veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe u de batterij van uw Volkswagen Passat kunt loskoppelen .

Hoe de batterij van mijn Volkswagen Passat los te koppelen: Een paar tips

Voordat we beginnen met het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Passat, zullen we: geef je een paar tips om deze procedure veilig uit te voeren en u te behoeden voor het verspillen van tijd, sommige zullen u zeker duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Passat te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading aan mensen afgeven, dus u moet onthouden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer corrosieve chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als voorzorgsmaatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de stap gaat hoe u de batterij van uw Volkswagen Passat loskoppelt , raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Hoe een accu van mijn Volkswagen Passat los te koppelen : Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u zeker op deze pagina brengt, hoe u een batterij op uw Volkswagen Passat loskoppelt. Dus nadat u alle maatregelen heeft genomen die we zojuist hebben opgesomd, kunt u eindelijk de verwijdering van de batterij uit uw auto aanvallen. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we u aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de pluspool van de accu los van uw Volkswagen Passat. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees echter voorzichtig, a batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om eventuele zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u hebt zojuist het proces geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Volkswagen Passat , als u alle veiligheidsinstructies volgt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan deze inhoudspagina, en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Passat, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Passat 8

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector