Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de accu van mijn Volkswagen Polo los?

De batterij van uw voertuig is een slijtvast onderdeel, er wordt meestal van uitgegaan dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Mogelijk bevond u zich op een dag zonder batterij en kon u uw Volkswagen Polo niet starten. En meestal wordt dit veroorzaakt door een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Volkswagen Polo? Precies, ons team heeft deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze veelvoorkomende taak veilig uit te voeren. Eerst geven we u enkele suggesties over hoe u dit veilig kunt doen, en vervolgens brengen we het in de praktijk en hoe u de batterij van uw Volkswagen Polo loskoppelt.

De batterij van mijn Volkswagen Polo loskoppelen: een paar tips

Allereerst, voordat we het hebben over het loskoppelen van de batterij van uw Volkswagen Polo, zullen we dat doen geven u een paar aanbevelingen over hoe u dit proces veilig kunt uitvoeren en bespaart u tijd, sommige zullen u duidelijk in de oren klinken, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Volkswagen Polo te vermijden.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading voor mensen genereren, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan je huid kan aanrichten. Draag uit voorzorg rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de sectie gaat hoe u de batterij van uw Volkswagen Polo loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van de Volkswagen Polo 6 van binnenuit?

Een accu loskoppelen op mijn Volkswagen Polo: onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u absoluut op deze website brengt, hoe u een batterij van uw Volkswagen Polo loskoppelt. Dus na het nemen van alle voorzorgsmaatregelen die we net eerder beschreven hebben, kunt u eindelijk het verwijderen van de batterij uit uw auto aanvallen. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic hoesjes verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou er kortsluiting ontstaan. Nu kan je koppel de positieve pool van de accu los van uw Volkswagen Polo. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Maar kijk uit, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u heeft zojuist de techniek ontdekt voor het loskoppelen van een batterij van uw Volkswagen Polo, als u zich aan alle veiligheidsinstructies houdt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw aansluit, bekijk dan deze inhoud en als u meer informatie wilt over uw Volkswagen Polo, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Polo 5?

Als u misschien nog vragen heeft over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector