Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Passat 7 vervangen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal functies, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Passat 7 is. Of je nu van de radio geniet, je favoriete zanger speelt of je mobiel aansluit en je afspeellijst afspeelt , gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Passat 7 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Passat 7 . vervangen . Als je een trilling uit de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het audiosysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we je precies zien hoe je de speakers van je Volkswagen Passat 7 precies kunt vervangen. Om dit te doen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en ten slotte, hoogstwaarschijnlijk wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Passat 7 vervangt .

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Passat 7 . TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Passat 7 met de speaker fix step . Het is essentieel om te weten dat dit geen eenvoudig proces is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een juiste luidspreker. Aan de andere kant, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de onderdelen die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan, die de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Passat 7 te bewegen en geluid te produceren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u eraan werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan zachtjes en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, betekent dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze handleiding.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Passat, wat te doen?

Als het geen specifiek geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Passat 7, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de periode van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduld moeten hebben en voorzichtig moeten zijn om deze stap te doen, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Passat 7 te beëindigen.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Passat 7?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Passat 7. Houd er rekening mee dat een krachtig audiosysteem te maken heeft met een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto wilt vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Passat 7 wilt vervangen:

 • Selecteren welke luidsprekers moeten worden vervangen (af en toe slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant bas in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Passat 7, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe gedetailleerder het geluid van uw motorvoertuig zal zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker overeenkomt met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Knipperlicht probleem Volkswagen Passat, wat te doen?

HOE VERWISSEL JE Volkswagen Passat 7 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij de laatste stap van ons tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Passat 7 . We zullen nu de verschillende stappen ontdekken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers op uw motorvoertuig te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die in de meeste gevallen delicaat zijn) niet breekt.
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee hij vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u zet de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Passat 7 en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Passat 7 wilt vervangen.

Een klein advies: denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, want ze maken veel trillingen en kunnen tijdens het gebruik losraken. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Passat 7 vervangt, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete nummers met dit gloednieuwe audiosysteem. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Passat 7 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus lees zeker ons artikel wat dit betreft.

Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Passat 7 ?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector