Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Passat 8 vervangen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal opties, waarvan een van de meest geprefereerde de audiofunctie in onze Volkswagen Passat 8 is. Of het nu gaat om het afspelen van de radio, het afspelen van uw favoriete zanger of het aansluiten van uw mobiele telefoon en uw afspeellijst, gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Passat 8 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Passat 8 . vervangen . Wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het geluidssysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we je precies zien hoe je de luidsprekers van je Volkswagen Passat 8 kunt vervangen, uitgebreid. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren en tot slot, waarschijnlijk wat u in dit artikel oplevert, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Passat vervangt 8.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Passat 8 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Passat 8 met de speaker fix step . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen eenvoudig proces is en als u het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een correcte luidspreker. Als je echter hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Passat 8 te bewegen en geluid te produceren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid opmerkt, geeft dit aan dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van dit artikel.

Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op Volkswagen Passat 7 ?

Als het geen bepaald geluid maakt, kun je beginnen met het repareren van de luidspreker van je Volkswagen Passat 8, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt gedurende de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en delicaat moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging die aan het frame vastzitten eruit te halen.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Passat 8 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Passat 8?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Volkswagen Passat 8. Houd er rekening mee dat een hoogwaardig audiosysteem is aangesloten op een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier produceren om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Passat 8 wilt vervangen:

 • Bepalen welke luidsprekers moeten worden vervangen (vaak alleen een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je bij sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant lage tonen verwerken in het onderste deel van de deur en tweeter-luidsprekers die hoge tonen verwerken in het bovenste deel van de deur).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Passat 8, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe correcter het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker past bij de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Passat, wat kan ik doen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Passat 8 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij de laatste stap van ons tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Passat 8 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de luidspreker die moet worden vervangen of de portierbekleding van uw xxx (let op dat u de sierlijstbevestigingen, die doorgaans delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen die hem vasthouden, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer bij elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Passat 8 en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Passat 8 wilt vervangen.

Een klein advies: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze behoorlijk wat trillingen produceren en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Passat 8 vervangt, nu hoef je alleen nog maar je favoriete muziek te waarderen met dit gloednieuwe audiosysteem. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Passat 8 te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers zal bepalen, dus zorg ervoor dat u onze inhoud op deze pagina controleert onderwerp.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 8 in de categorie Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Passat blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector