Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Passat vervangen ?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal functies, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Passat is. Of u nu naar de radio luistert, naar uw favoriete artiest luistert of uw mobiel aansluit en uw afspeellijst afspeelt, de meeste gebruikers gebruiken deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Passat kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wilt u de luidsprekers in uw Volkswagen Passat vervangen . In werkelijkheid, wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt, of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het irritant om het audiosysteem te gebruiken. In deze tutorial zullen we u precies laten zien hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Passat kunt vervangen, uitgebreid. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen en tot slot, vrijwel zeker wat u in dit artikel oplevert, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen vervangt Passaat.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Passat . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Passat met de luidsprekerremediestap . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen moeiteloos werk is en als u het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een correcte luidspreker. Als je er echter voor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Passat te bewegen en geluid te produceren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u eraan werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, suggereert dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van dit artikel.

Weiterlesen:
Wanneer schokdempers Volkswagen Passat 7 vervangen?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Passat , hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt gedurende de tijd van het proces, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Passat te beëindigen.

HOE KIES U UW SPREKERS VOOR een Volkswagen Passat?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Passat. Onthoud dat een krachtig geluidssysteem verbonden is met een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Passat wilt vervangen:

 • Selecteren welke luidsprekers moeten worden vervangen (in sommige gevallen slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard formaten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Passat, hoe meer luidsprekers u kiest die vooraf zijn geladen met een groot aantal kanalen, hoe correcter het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw installatie.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Volkswagen Passat?

HOE VERVANG JE DE Volkswagen Passat LUIDSPREKER? HOE MONTEER JE JE LUIDSPREKERS

Eindelijk zijn we hier bij de laatste stap van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Passat . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de luidspreker die moet worden vervangen of de portierbekleding van uw xxx (let op dat u de sierlijstbevestigingen, die doorgaans delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee deze vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker terug wilt plaatsen). samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Passat en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Passat wilt vervangen.

Een paar tips, zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen veroorzaken en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Passat moet vervangen, nu hoef je alleen nog maar je favoriete muziek te waarderen met dit gloednieuwe geluidssysteem. Als u van plan bent uw geluidssysteem te upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Passat te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus bekijk zeker onze inhoud over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Volkswagen Passat 8 . uit te schakelen

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat wilt, ga dan naar onze Volkswagen Passat-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector