Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo 3 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal opties, waarvan een van de meest geprefereerde de audiofunctie in onze Volkswagen Polo 3 is. Of je nu naar de radio luistert, je favoriete muzikant speelt of je smartphone aansluit en je afspeellijst gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Desalniettemin is het mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Polo 3 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Polo 3 . vervangen . Wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het geluidssysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we je precies zien hoe je de luidsprekers van je Volkswagen Polo 3 kunt vervangen, gedetailleerd. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en uiteindelijk, waarschijnlijk wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 3 vervangt .

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Polo 3 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo 3 met de stap voor het verhelpen van de luidspreker . Het is essentieel om te weten dat dit geen gemakkelijk werk is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een beste luidspreker. Aan de andere kant, als je hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan, die de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 3 te bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u eraan werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, betekent dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van dit artikel.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 4, wat te doen?

Als het geen specifiek geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Polo 3, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma onderaan de luidspreker ingedrukt voor de duur van de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn voor deze stap, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 3 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Polo 3?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Polo 3. Bedenk dat een krachtige luidspreker is aangesloten op een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto wilt vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Polo 3 wilt vervangen:

 • Beslissen welke luidsprekers moeten worden vervangen (in sommige gevallen slechts een blok in het onderste deel van de deur, terwijl je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard formaten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Polo 3, hoe meer luidsprekers u kiest die zijn uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe gedetailleerder het geluid van uw auto zal zijn. Zorg ervoor dat je controleert of de diepte van je luidspreker past bij de diepte van je deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en Ohm geschikt is voor uw zetten.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Polo werkt niet Volkswagen Polo

HOE VERANDER JE Volkswagen Polo 3 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Polo 3 . We zullen nu de verschillende stappen ontdekken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die doorgaans delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee hij vastzit, let op de lengte van de draad aan de achterkant, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Polo 3 en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Polo 3 wilt vervangen.

Een paar tips, zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen veroorzaken en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Polo 3 vervangt, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete muziek met deze gloednieuwe luidsprekers. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Polo 3 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus lees zeker ons artikel over dit onderwerp .

Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Polo 3?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Polo 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector