Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo 4 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal opties, waarvan een van de meest gekozen de audiofunctie in onze Volkswagen Polo 4 is. Of het nu is genieten van de radio, genieten van je favoriete muzikant, of je mobiel aansluiten en je playlist gebruikt het grootste deel van de gebruikers deze functie in hun auto. Toch is het mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Polo 4 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 4 . vervangen . In werkelijkheid, wanneer u een trilling van de luidsprekers opmerkt, of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het irritant om de hoofdeenheid te gebruiken. In deze tutorial zullen we u precies laten zien hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 4 kunt veranderen, gedetailleerd. Om dit te doen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren en tot slot, zeer zeker wat u op deze website brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen kunt vervangen Polo 4.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Polo 4 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo 4 met de stap voor het verhelpen van de luidspreker . Het is essentieel om te weten dat dit geen moeiteloos project is en als je het doet, moet het worden gedaan op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een beste luidspreker. Desalniettemin, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 4 te bewegen en geluid te produceren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, betekent dit dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze handleiding.

Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrisch Volkswagen Polo 8 installeren?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Polo 4, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van het proces, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduld moeten hebben en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Lees de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 4 te beëindigen.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Polo 4?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Volkswagen Polo 4. Houd er rekening mee dat een krachtige luidspreker is gekoppeld aan een onzekere balans. Dus als je een of meer luidsprekers van je auto probeert te veranderen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Polo 4 wilt wijzigen:

 • Kiezen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (in sommige gevallen slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te wijzigen luidsprekers, er zijn 3 standaardafmetingen, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Polo 4, hoe meer luidsprekers u kiest die vooraf zijn geladen met een groot aantal kanalen, hoe correcter het geluid van uw auto zal zijn. Controleer of de diepte van uw luidspreker past bij de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Polo 4 op te lossen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Polo 4 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier in de laatste fase van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Polo 4 . We zullen nu de verschillende stappen ontdekken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de luidspreker die moet worden vervangen of de portierbekleding van uw xxx (let erop dat u de sierlijsten, die over het algemeen delicaat zijn, niet breekt).
 • Verwijder de te vervangen luidspreker door de schroeven te verwijderen die hem vasthouden, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Polo 4 en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Polo 4 wilt wijzigen.

Een klein advies: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, want ze maken behoorlijk wat trillingen en kunnen tijdens het gebruik losraken. Dat is het, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Polo 4 kunt veranderen, nu hoef je alleen nog maar plezier te hebben met je favoriete nummers met deze gloednieuwe luidsprekers. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Polo 4 te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u onze inhoud over dit onderwerp leest .

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 8, wat kan ik doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Polo 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector