Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo 5 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal functies, waarvan een van de meest gekozen de audiofunctie in onze Volkswagen Polo 5 is. Of je nu naar de radio luistert, naar je favoriete zanger luistert of je mobiele telefoon aansluit en het afspelen van je afspeellijst, gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Polo 5 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Polo 5 . vervangen . Wanneer u een trilling uit de luidsprekers waarneemt, of wanneer de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het geluidssysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we je nauwkeurig zien hoe je de speakers van je Volkswagen Polo 5 kunt vervangen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en uiteindelijk, waarschijnlijk wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo vervangt 5.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Polo 5 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo 5 met de speaker fix step . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen gemakkelijke taak is en als je het doet, moet het worden uitgevoerd op kwaliteitsluidsprekers, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een beste luidspreker. Desalniettemin, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan, waardoor het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 5 kan bewegen en geluid kan produceren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, betekent dit dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze zelfstudie.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Polo 4 afstellen?

Als het geen specifiek geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Polo 5, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt gedurende de tijd van het proces, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn voor deze stap, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 5 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Polo 5?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Polo 5. Bedenk dat een hoogwaardig geluidssysteem gekoppeld is aan een onzekere balans. Dus als je van plan bent om een ​​of meerdere luidsprekers van je auto te vervangen, moet je deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Polo 5 wilt vervangen:

 • Bepalen welke luidsprekers moeten worden vervangen (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je bij sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste gedeelte van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard formaten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Polo 5, hoe meer luidsprekers u kiest die vooraf zijn geladen met een groot aantal kanalen, hoe beter het geluid van uw motorvoertuig zal zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker overeenkomt met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Polo uitschakelen?

HOE VERANDER JE Volkswagen Polo 5 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Polo 5 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers op uw motorvoertuig te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de bekleding van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (let erop dat u de sierlijsten, die in de meeste gevallen kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee deze vastzit, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, koppel de connectoren los voordat u deze helemaal verwijdert (vergeet niet om de schroeven te bewaren voor het geval u dat wilt zet de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Polo 5 en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Dupliceer het proces voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Polo 5 wilt vervangen.

Een klein advies: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen veroorzaken en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Polo 5 kunt vervangen, nu hoef je alleen nog maar je favoriete nummers te waarderen met dit gloednieuwe geluidssysteem. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Polo 5 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus lees zeker ons artikel hierover onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Polo 8 loskoppelen?

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector