Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo 6 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn uitgerust met een aantal functies, waarvan een van de meest geprefereerde de audiofunctie in onze Volkswagen Polo 6 is. Of het nu gaat om het luisteren naar de radio, het luisteren naar je favoriete zanger of het verbinden van je smartphone en terwijl u uw afspeellijst afspeelt, gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Desalniettemin is het mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Polo 6 kapot is, u een knetterend gevoel krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Polo 6 . vervangen . Wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt of wanneer de algehele geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het geluidssysteem te gebruiken. In deze tutorial laten we je stap voor stap nauwkeurig zien hoe je de luidsprekers van je Volkswagen Polo 6 kunt vervangen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto selecteren en uiteindelijk, waarschijnlijk wat u in dit artikel oplevert, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen vervangt Polo 6.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Polo 6 . TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo 6 met de luidsprekerreparatiestap . Het is essentieel om te weten dat dit geen eenvoudig werk is en als je het doet, moet het worden gedaan met kwaliteitsluidsprekers, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed, misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een correcte luidspreker. Als je echter hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden het vervangen van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 6 te bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ermee werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u zachtjes en herhaaldelijk het membraan naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, geeft dit aan dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen Polo 4 afstellen?

Als het geen specifiek geluid maakt, kun je beginnen met het repareren van de luidspreker van je Volkswagen Polo 6, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de tijd van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging die aan het frame bevestigd zijn te verwijderen.
 • Lees de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 6 te beëindigen.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Polo 6?

Nu is het tijd om selecteer de luidsprekers voor uw Volkswagen Polo 6. Houd er rekening mee dat een krachtige luidspreker is gekoppeld aan een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto wilt vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en zaken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Polo 6 wilt vervangen:

 • Selecteren welke luidsprekers moeten worden vervangen (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant bas in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Polo 6, hoe meer luidsprekers u kiest die vooraf zijn geladen met een groot aantal kanalen, hoe beter het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw installatie.
Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Polo 6 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons tutorial over het veranderen van luidsprekers op Volkswagen Polo 6 . We zullen nu de verschillende stappen ontdekken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die doorgaans kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen die hem vasthouden, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker terug wilt plaatsen samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Polo 6 en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Installeer de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Dupliceer de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Polo 6 wilt vervangen.

Een klein advies, denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze behoorlijk wat trillingen maken en ze kunnen losraken als u verder gaat. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Polo 6 moet vervangen, nu hoef je alleen nog maar je favoriete beats te waarderen met deze gloednieuwe luidsprekers. Als u uw geluidssysteem wilt upgraden, raden we u aan de autoradio in uw Volkswagen Polo 6 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u ons artikel hierover leest onderwerp.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Polo 6, wat kan ik doen?

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector