Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo 8 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die vooraf zijn geladen met een aantal opties, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Polo 8 is. Of je nu naar de radio luistert, naar je favoriete muzikant luistert of je smartphone aansluit en terwijl u uw afspeellijst afspeelt, gebruikt het grootste deel van de gebruikers deze functie in hun auto. Desalniettemin is het mogelijk dat de geluidsinstallatie van uw Volkswagen Polo 8 kapot is, u een knetterend ongemak krijgt en wil de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 8 . vervangen . Als u een trilling uit de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om het geluidssysteem te gebruiken. In deze handleiding leggen we u stap voor stap precies uit hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 8 kunt vervangen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen en tot slot, waarschijnlijk wat u op deze website brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo kunt vervangen 8.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Polo 8 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo 8 met de stap voor het verhelpen van de luidspreker . Het is noodzakelijk om te weten dat dit geen vrij eenvoudig proces is en als je het doet, moet het worden gedaan met kwaliteitsluidsprekers, omdat de kosten en tijd die eraan worden besteed misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een beste luidspreker. Aan de andere kant, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan, die ervoor zorgt dat het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 8 kan bewegen en geluid kan produceren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ermee werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid herkent, geeft dit aan dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van deze zelfstudie.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Polo 4 ?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Polo 8, hier zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo 8 te beëindigen.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Polo 8?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Polo 8. Bedenk dat een krachtige luidspreker is gekoppeld aan een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te veranderen, moet u deze keuze op een methodische manier produceren om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Polo 8 wilt wijzigen:

 • Bepalen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, terwijl je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant bas in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Polo 8, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe gedetailleerder het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker overeenkomt met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Polo 8 vervangen?

HOE VERVANG JE Volkswagen Polo 8 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het vervangen van luidsprekers op Volkswagen Polo 8 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die doorgaans kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen die hem vasthouden, let op de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u hem volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer bij elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Polo 8 en probeer hem uit met je radio voordat je hem repareert, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Polo 8 wilt wijzigen.

Enkele tips: denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, want ze produceren nogal wat trillingen en ze kunnen losraken terwijl u bezig bent. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Polo 8 kunt verwisselen, nu hoef je alleen nog maar plezier te hebben met je favoriete beats met deze gloednieuwe luidsprekers. Als je van plan bent om je geluidssysteem te upgraden, raden we je aan om de autoradio in je Volkswagen Polo 8 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van je luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat je onze inhoud over dit onderwerp leest .

Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van Volkswagen Polo 8 af?

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Polo 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector