Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Polo veranderen?

We hebben het geluk dat auto’s vooraf zijn geladen met een aantal opties, waarvan een van de meest populaire de audiofunctie in onze Volkswagen Polo is. Als het naar de radio luistert, je favoriete artiest afspeelt of je mobiele telefoon aansluit en je afspeellijst afspeelt, gebruikt het grootste deel van de gebruikers deze functie in hun auto. Desalniettemin is het mogelijk dat het geluidssysteem van uw Volkswagen Polo beschadigd is, u een krakend gevoel krijgt en de luidsprekers in uw Volkswagen Polo wilt vervangen . In werkelijkheid wordt het irriterend om de head-unit te gebruiken als u een trilling van de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is. In deze gids laten we u precies zien hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo kunt vervangen, gedetailleerd. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en ten slotte, wat u waarschijnlijk hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Polo kunt vervangen .

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Polo TE BEVESTIGEN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo met de luidsprekerstap . Het is belangrijk om te weten dat dit geen eenvoudig project is en als je het doet, moet het worden gedaan op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat het de moeite waard is om het te vervangen door een goede spreker. Niettemin, als je ervoor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid biedt om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo te laten bewegen en geluid te produceren. In het geval dat een van de twee componenten is gebarsten of ontleedt, kunt u erop werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u voorzichtig en herhaaldelijk het membraan naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid opmerkt, houdt dit in dat uw luidspreker beschadigd is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van dit artikel.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Polo 8, wat te doen?

Als het geen bepaald geluid produceert, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Polo.Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de periode van de operatie, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging aandachtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn voor deze stap, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die mogelijk aan het frame zijn bevestigd.
 • Blader door de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om het repareren van de luidsprekers van uw Volkswagen Polo te beëindigen.

HOE KIES JE JE LUIDSPREKERS VOOR een Volkswagen Polo?

Nu is het tijd om kies de speakers voor jouw Volkswagen Polo. Onthoud dat krachtige luidsprekers te maken hebben met een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto wilt vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier uitvoeren om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Polo wilt wijzigen:

 • Bepalen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (in sommige gevallen slechts een blok in het onderste deel van de deur, terwijl je bij sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die constant bas in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard formaten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Polo, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe beter het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker geschikt is voor de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Polo 3 repareren?

HOE VERANDER JE Volkswagen Polo SPEAKER? HOE JE LUIDSPREKERS TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Polo . We zullen nu de verschillende stappen ontdekken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de klep van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die meestal kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee u hem vasthoudt, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker wilt plaatsen). weer samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Volkswagen Polo en probeer hem uit met uw radio voordat u hem bevestigt, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich problemen voordoen.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal middelgrote tweeters dat u op uw Volkswagen Polo wilt wijzigen.

Een paar suggesties, vergeet niet om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze veel trillingen produceren en ze kunnen los gaan zitten. Dat is alles, je hebt zojuist ontdekt hoe je een luidspreker op Volkswagen Polo kunt vervangen, nu hoef je alleen maar plezier te hebben met je favoriete beats met deze gloednieuwe luidsprekers. Als u de upgrade van uw geluidssysteem wilt voltooien, raden we u aan de autoradio van uw Volkswagen Polo te veranderen, aangezien deze de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus bekijk zeker onze inhoud over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Polo 3 uitschakelen?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Polo nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector