Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe luidsprekers op Volkswagen Touran 2 veranderen?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn gebouwd met een aantal opties, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Volkswagen Touran 2 is. Of het nu gaat om het afspelen van de radio, het afspelen van uw favoriete artiest of het aansluiten van uw smartphone en het afspelen van uw afspeellijst , gebruiken de meeste gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat het geluidssysteem van uw Volkswagen Touran 2 kapot is, u een knetterend ongemak krijgt en wil de luidsprekers in uw Volkswagen Touran 2 veranderen . In werkelijkheid, wanneer u een trilling van de luidsprekers waarneemt, of wanneer de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het vervelend om de hoofdeenheid te gebruiken. In deze gids zullen we u stap voor stap de precieze methoden presenteren om de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 2 te vervangen. Om dit te doen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en ten slotte, zeker wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 2 kunt vervangen .

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN OP Volkswagen Touran 2 . TE REPAREREN

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Touran 2 met de luidsprekerreparatiestap . Het is essentieel om te weten dat dit geen moeiteloos werk is en als je het doet, moet het worden gedaan op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd misschien niet de moeite waard zijn om het te vervangen door een goede luidspreker. Als je echter hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste behandeling waarmee we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in de meeste gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 2 te bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of uiteenvalt, kunt u ernaar handelen. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u het membraan voorzichtig en herhaaldelijk naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid waarneemt, betekent dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende secties van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Touran 2 vervangen?

Als het geen bepaald geluid maakt, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Volkswagen Touran 2. Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt voor de duur van het proces, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet om alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Lees de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om de reparatie van de luidsprekers van uw Volkswagen Touran 2 te voltooien.

HOE KIES JE JE SPREKERS VOOR een Volkswagen Touran 2?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Volkswagen Touran 2. Onthoud dat een hoogwaardig audiosysteem is aangesloten op een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto wilt vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Volkswagen Touran 2 wilt wijzigen:

 • Selecteren welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (af en toe gewoon een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas altijd in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Volkswagen Touran 2, hoe meer u een luidsprekermodel kiest dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe betrouwbaarder het geluid van uw auto zal zijn. Vergeet niet te controleren of de diepte van uw luidspreker compatibel is met de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Touran

HOE VERANDER JE Volkswagen Touran 2 LUIDSPREKER? HOE JE LUIDSPREKER TE MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het wisselen van luidsprekers op Volkswagen Touran 2 . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te vervangen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die meestal delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee deze vastzit, wees zeer voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker weer bij elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op je Volkswagen Touran 2 en probeer hem uit met je radio voordat je hem bevestigt, zodat je geen tijd hoeft te verspillen als er zich een probleem voordoet.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal medium, tweeter dat u op uw Volkswagen Touran 2 wilt wijzigen.

Een paar suggesties, denk eraan om de bevestigingsschroeven vast te draaien wanneer u de luidsprekers verwisselt, omdat ze behoorlijk wat trillingen produceren en ze kunnen losraken terwijl u verder gaat. Dat is alles, je hebt zojuist geleerd hoe je een luidspreker op Volkswagen Touran 2 kunt verwisselen, nu hoef je alleen nog maar te genieten van je favoriete nummers met dit gloednieuwe audiosysteem. Als je je geluidssysteem wilt upgraden, raden we je aan om de autoradio in je Volkswagen Touran 2 te vervangen, omdat dit de algehele geluidskwaliteit van je luidsprekers bepaalt, dus lees zeker ons artikel over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Touran 3

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector